Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CHEFI la CUȚITE. Rotaru Alexandru, un copil de 15 ani, face spectacol

Publicat:

CHEFI LA CUȚITE. Alexandru spune ca prima oara a gatit pe la patru ani, atunci cand a facut ciuperci umplute.

E simpatic, e pasionat și seamana izbitor de mult cu Vladutz de la „Neața cu Razvan și Dani", dar in varianta junior! Cu trei cuțite, concurentul a mers mai departe in concurs!

a pierdut la o partida de poker și a avut importanta sarcina de a organiza un bairam in stilul anilor `80! 

Juratul a avut mare grija la detalii și de la petrecere nu a lipsit nimic: vinul, nelipsita salata de boeuf, pateul de porc cu paine, muraturile și multe altele!

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Panica in timpul probei! O oala incinsa a cazut de pe aragaz. Richard Zaki, la un pas sa se arda: ”Nu mi-am dat seama” / VIDEO

22:20, 17.04.2024 - Momente de panica la Chefi la cuțite! Richard Abou Zaki a fost la un pas sa se arda, dupa ce o oala incinsa a cazut de pe aragaz. Totul s-a imtamplat in timp ce vorbea cu unul dintre concurenți. Juratul a fost la un pas de un incident nefericit!

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Bunica Mariei Paraschiv, Gherghina Gaspar, a gatit pentru jurați. Femeia, convinsa ca ii va impresiona: "Vreau sa ii cuceresc ..." / VIDEO

23:50, 02.04.2024 - In ediția din aceasta seara, bunica Mariei Paraschiv, fosta concurenta la Chefi la cuțite, a gatit pentru jurați. Gherghina Gaspar a pașit increzatoare in platou, convinsa fiind ca ii va cuceri pe toți cu preparatul sau.

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Cine este Cristian Partenie, tanarul care a facut shaorma de 47 de kilograme. Este celebru pe TikTok: „Am incercat sa imi depașesc limitele” / VIDEO

20:50, 25.03.2024 - In episodul 4 al sezonului 13 Chefi la cuțite, din 25 martie 2024, Cristian Partenie și-a facut prezența in platoul emisiunii de gatit de la Antena 1. Iata cine este tanarul care a facut shaorma de 47 de kilograme, dar care a devenit venit celebru pe platforma de TikTok. Iata ce le-a gatit celor patru…

Orlando Zaharia a gatit la Cotroceni pentru un președinte al Romaniei! Ce „secrete” a dezvaluit juratul de la Chefi la cuțite

15:30, 20.03.2024 - Orlando Zaharia, juratul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, a dezvaluit mai multe detalii despre perioada in care a lucrat ca bucatar la Cotroceni, avand astfel ocazia sa gateasca pentru un președinte roman.

Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la cuțite, și-a descoperit pasiunea pentru gatit inca din copilarie: „Bucataria m-a ales”

13:20, 13.03.2024 - Mai sunt cinci zile pana la premiera maraton a sezonului 13 Chefi la cuțite! Pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, va incepe nou capitol in bucataria celui mai apreciat cooking show din Romania: Chef Ștefan Popescu, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia și Chef Alexandru Sautner sunt…

Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite care a gatit pentru Michael Schumacher: „Am avut satisfacția de a vedea multe VIP-uri”

12:40, 07.03.2024 - Noul sezon Chefi la cuțite, care va avea premiera maraton la Antena 1 pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, ii aduce in rolurile de jurați pe Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa. A gatit pentru Regina Elisabeta

11:56, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.


Ce parere ai despre aceasta stire?