Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit secretele gastronomiei câștigătorului aplicației ,,Chefi la cuțite”

Publicat:

este marele caștigator al concursului „Chef-ul rețetelor”, ce s-a desfașurat in aplicația „Chefi la cuțite”. Sorin a avut ocazia sa participe in aceasta dimineața la un curs de gatit oferit de , premiu ce a fost pus la bataie in aplicația celei mai iubite emisiuni culinare.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Sorina Andreea Ion a dezvaluit ce sacrificii a facut ca mama pentru a-și salva fiica

22:50, 02.04.2024 - In ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Sorina Andreea Ion i-a emoționat pe jurați cu povestea ei emoționanta de viața. Cu lacrimi in ochi, concurenta a facut confesiuni dureroase.

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Irina Fodor a pus presiune pe cei patru chefi atunci cand a dezvaluit cine va face degustarea

21:05, 02.04.2024 - In ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Irina Fodor a pus presiune pe cei patru chefi atunci cand a dezvaluit cine va face degustarea și jurizarea, dar și care este amuleta pusa la bataie.

Chef Florin Dumitrescu a dezvaluit motivul pentru care nu mananca ciorba la restaurant

18:35, 24.03.2024 - Chef Florin Dumitrescu nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales ca, dupa 13 sezoane in care a fost prezent in cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, a reusit sa castige inimile multor spectatori.

Ce a dezvaluit juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki: „Fiica mea a mancat la 3 ani in 20 de restaurante cu stele Michelin”

14:45, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

Ce s-a intamplat in primele zile de filmare pentru Chefi la cuțite sezonul 13! Ce a dezvaluit Chef Alexandru Sautner

12:35, 06.03.2024 - Cel mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.

VIDEO Chef Florin Dumitrescu, prima reacție in scandalul cu Antena 1: „Mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt”

18:11, 22.02.2024 - Chef Florin Dumitrescu a avut o prima reacție in scandalul cu Antena 1, dupa ce el și colegii sai Sorin Bontea și Catalin Scarlatescu au decis sa nu mai participe la filmarile unui nou sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”. Dumitrescu vorbește despre notificari pe care le-ar primi de la avocații trustului…

Chef Florin Dumitrescu a rabufnit in razboiul cu Antena 1. Fostul jurat de la Chefi la Cutite are doua procese cu postul TV: „Habar nu aveti la ce compromisuri am fost supus”

14:50, 22.02.2024 - Chef Catalin Dumitrecu trece printr-o perioada dificila in urma plecarii de la Chefi la Cuțite, la care nimeni nu se aștepta. De atunci, au aparut tot felul de zvonuri legate de renunțarea la emisiunea care l-a facut celebru pe el și ceilalți doi colegi, motiv pentru care bucatarul a decis sa spuna…


Ce parere ai despre aceasta stire?