Chec aperitiv. Sau cum să-ţi impresionezi musafirii

Publicat:
Chec aperitiv. Sau cum să-ţi impresionezi musafirii

MOD DE PREPARARE Chec aperitiv
Pentru inceput vom taia cubulete salamul,muschiul,sunca,ardelul rosu,vom felia maslinele si vom da prin razatoare cascavalul.

Separat intr-un castron vom mixa bine cele 4 oua pana devin o compozitie spumoasa si vom turna uleiul si smantana mixand in continuare,dupa care vom adauga faina amestecata cu praful de copt.
La final adaugam restul ingredientelor(ardel,salam,sunca,muschi,ardel,morcov,porumb,masline) si vom amesteca pana se omogenizeaza compozitia.

Compozitia se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt,se decoreaza cu…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol si foto: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Paste milaneze cu sunca de curcan

09:07, 27.08.2018 - Se caleste ceapa in putin ulei. Dupa aceea se adauga ciupercile bine scurse de zeama si apoi sunca din piept de curcan taiata in feliute subtiri. Intr-un bol se amesteca continutul plicului cu 2 cani de apa si pasta de tomate si oregano pentru un gust bogat. Acest sos se adauga peste ciupercile si…

Cornuri cu sunca de pui

23:42, 24.08.2018 - Mod de preparare Cornuri cu sunca de pui Lasam la temperatura camerei sa se dezghete aluatul. Desfacem cele 2 foi, usor, pe masa de lucru presarata cu faina alba. Impartim totul in  mici triunghiuri, pe care le umplem cu cascaval, sunca, bacon, totul taiat in lung, feliute. Rulam, dam forma de cornuri,…

Cascaval de casa

23:08, 16.08.2018 - Mod de preparare Cascaval de casa Punem laptele la fiert, iar branza de vaci o maruntim la robotul de bucatarie.Cand laptele incepe sa fiarba adaugam branza de vaci si amestecam mereu cu o lingura de lemn. Lasam pe foc in jur de 5 minute pana se formeaza zerul.Luam de pe foc si punem…

Chiftelute de legume

22:57, 10.08.2018 - Dam dovlecelul pe razatoare si stoarcem bine compozitia. Amestecam apoi cu celelalte legume rase, cu oul batut, grisul, mararul tocat fin si condimentam. Lasam compozitia 15 minute apoi cu mana uda formam chiftelutele. Le prajim in ulei incins si le scoatem pe un servetel de bucatarie pentru…

DEZLEGARE LA PESTE: Macrou la cuptor cu mamaliguta si conopida pane

13:02, 09.08.2018 - Mod de preparare Macrou la cuptor cu mamaliguta si conopida pane Se curata si se spala pestele, se taie capul si coada. Dupa  aceea se unge pestele cu ulei se condimenteaza pe sus cu fiecare din condinentele de mai sus. Se impacheteaza fiecare peste condimentat in folie de aluminiu, se aseaza frumos…

Cea mai gustoasa si simpla reteta de bulion: Afla care sunt ingredientele secrete

14:46, 31.07.2018 - Ingrediente: 20 kg rosii 200 g sare ulei Mod de preparare: “Rosiile se spala si se taie bucati dupa care se dau prin masina de tocat cu separator, dupa care se pune la fiert piureul obtinut. Compozitia se tine pe foc aproximativ o ora sau pana se leaga pasta. La final…

Reteta de post: Salata orientala

10:57, 31.07.2018 - Mod de preparare Salata orientala Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu coaja.Cind sint fierti se lasa putin la racit si se cojesc si taie rondele nu prea subtiri ca se sfarma. Separat se taie fisiute ardelul, castravetii si ceapa julien. Ceapa se freaca putin in mina cu sare pentru…

Salam de biscuiti. Un dulce de post usor de pregatit

09:44, 30.07.2018 - Separat se rup biscuitii in 4 sau se macina, se adauga rahatul taiat bucati, stafidele, nucile sfaramate si fructe confiate dupa preferinte. Apoi puneti si crema de cacao pregatita mai sus si mestecati bine. Se pune in pungi, sub forma de suluri trecandu-se prin cocos inainte de ambalare.…


Ce parere ai despre aceasta stire?



Informatii Utile

Vremea

Prognoza meteo pentru azi 22 octombrie 2018
Bucuresti6°C | 18°CCer parţial noros
Iasi6°C | 17°CCer parţial noros
Cluj-Napoca6°C | 17°Cposibil ploaie
Timisoara6°C | 18°CPloaie
Constanta9°C | 17°CCer parţial noros
Craiova7°C | 18°CCer parţial noros
Brasov3°C | 16°CCer senin
Baia Mare4°C | 15°CCer în general noros
alte orase..

Loto 6/49

Detalii castiguri EXTRAGERI SPECIALE la 6/49 din 21.10.2018

CAT. Numar castiguri Valoare castig Report
I (6/6) REPORT 430.804,80 10.481.211,98
II (5/6) 19 7.832,71 -
III (4/6) 571 260,63 -
IV (3/6) 9.280 30,00 -
Fond total de castiguri: 11.057.255,18

Curs Valutar

Cursul valutar din 22 octombrie 2018
USD 4.0557
EUR 4.6671
CHF 4.0659
GBP 5.2855
CAD 3.0994
XAU 159.436
JPY 3.5941
CNY 0.5844
AED 1.1042
AUD 2.8814
MDL 0.2397
BGN 2.3863