Chec aperitiv. Sau cum să-ţi impresionezi musafirii

Publicat:
Chec aperitiv. Sau cum să-ţi impresionezi musafirii

MOD DE PREPARARE Chec aperitiv
Pentru inceput vom taia cubulete salamul,muschiul,sunca,ardelul rosu,vom felia maslinele si vom da prin razatoare cascavalul.

Separat intr-un castron vom mixa bine cele 4 oua pana devin o compozitie spumoasa si vom turna uleiul si smantana mixand in continuare,dupa care vom adauga faina amestecata cu praful de copt.
La final adaugam restul ingredientelor(ardel,salam,sunca,muschi,ardel,morcov,porumb,masline) si vom amesteca pana se omogenizeaza compozitia.

Compozitia se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt,se decoreaza cu…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol si foto: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Desertul preferat de toata lumea. Cat de simpla e rețeta

07:16, 19.04.2018 - Ciocolata de casa ramâne desertul preferat pentru foarte multi dintre noi, cu sau fara amintiri din vremurile în care pentru ciocolata se statea la rând. Reteta extrem de simpla presupune doar câteva ingrediente si un timp relativ scurt de preparare. Un preparat dulce,…

Prajitura cu mure, ciocolata si crema mascarpone

09:33, 09.03.2018 - Mod de preparare Prajitura cu mure ciocolata si crema mascarponePentru blat pui cacaoa intr-un vas si torni apa clocotita, amestecand continuu,pana la omogenizare, apoi lasi la racit. Strecori compozitia pentru a nu ramane cocoloase de cacao. Bati albusurile spuma tare cu un praf de sare.…

Cheesecake aperitiv cu topping de rosii

22:53, 02.03.2018 - Mod de preparare Cheesecake aperitiv cu topping de rosii Pentru aluat, separi albusul de galbenus apoi freci galbenusul cu ulei, smantana, sare si 2 linguri de sos de rosii. Adaugi faina cernuta cu praful de copt. Separat bati albusul spuma tare si il incorporezi in primul amestec. Torni aluatul…

Tort cu ananas si crema mascarpone

23:12, 27.02.2018 - Mod de preparare Tort cu ananas si crema mascarpone Pentru blat pui cacaoa intr-un vas si torni apa clocotita, amestecand continuu, pana la omogenizare, apoi lasi la racit. Strecori compozitia pentru a nu ramane cocoloase de cacao. Bati albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adaugi…

Tarta cu trandafiri din mere si crema de vanilie

23:43, 23.02.2018 - Intre timp, pregatesti crema de vanilie. Mixezi galbenusurile cu zaharul pana se albesc, apoi adaugi amidonul. Separat pui laptele la fiert si cand este fierbinte adaugi putin lapte peste crema de galbenusuri si continui sa amesteci cat sa obtii o pasta fina fara cocoloase, apoi adaugi treptat tot…

Placinta cu dovlecei, ciuperci si rosii cherry

23:46, 15.02.2018 - Mod de preparare Placinta cu dovlecei, ciuperci si rosii cherry Cureti dovleceii si morcovii si ii dai pe razatoarea mica. Tai ciupercile marunt. Razi cascavalul.Intr-un vas, amesteci dovleceii si morcovii rasi ( inainte de a adauga dovleceii ii storci bine ca sa elimini apa de vegetatie),…

Negresa cu visine, nuci si ciocolata

23:52, 14.02.2018 - Mod de preparare Negresa cu visine, nuci si ciocolata Rupi ciocolata neagra si o topesti cu 50 g unt la baine marie. Cand se raceste putin adaugi galbenusurile si amesteci rapid pana se omogenizeaza. Separat freci untul ramas cu 100 g zahar. Adaugi ciocolata cu galbenusuri si omogenizezi…

Prajitura cu urda si cirese

12:17, 01.02.2018 - Mod de preparare Prajitura cu urda si cireseSpeli ciresele si le scoti samburii, apoi le lasi la scurs intr-o sita. Untul moale, la temperatura camerei, il mixezi cu zaharul pana cand devine cremos. Adaugi ouale unul cate unul si mixezi bine dupa fiecare adaugare. Adaugi si urda maruntita…


Ce parere ai despre aceasta stire?



Informatii Utile

Vremea

Prognoza meteo pentru azi 23 aprilie 2018
Bucuresti13°C | 27°CCer senin
Iasi12°C | 23°CCer senin
Cluj-Napoca11°C | 24°CCer senin
Timisoara12°C | 27°CCer senin
Constanta11°C | 17°CCer senin
Craiova14°C | 26°CCer senin
Brasov11°C | 23°CCer senin
Baia Mare12°C | 23°CCer senin
alte orase..

Loto 6/49

Detalii castiguri la 6/49 din 22.04.2018

CAT. Numar castiguri Valoare castig Report
I (6/6) REPORT 402.028,84 872.728,02
II (5/6) 7 19.144,23 -
III (4/6) 369 363,16 -
IV (3/6) 7.225 30,00 -
Fond total de castiguri: 1.357.497,24

Curs Valutar

Cursul valutar din 20 aprilie 2018
USD 3.7886
EUR 4.6606
CHF 3.8902
GBP 5.3294
CAD 2.9902
XAU 163.242
JPY 3.5188
CNY 0.6021
AED 1.0315
AUD 2.9142
MDL 0.2294
BGN 2.383