Chec aperitiv. Sau cum să-ţi impresionezi musafirii

Publicat:
Chec aperitiv. Sau cum să-ţi impresionezi musafirii

MOD DE PREPARARE Chec aperitiv
Pentru inceput vom taia cubulete salamul,muschiul,sunca,ardelul rosu,vom felia maslinele si vom da prin razatoare cascavalul.

Separat intr-un castron vom mixa bine cele 4 oua pana devin o compozitie spumoasa si vom turna uleiul si smantana mixand in continuare,dupa care vom adauga faina amestecata cu praful de copt.
La final adaugam restul ingredientelor(ardel,salam,sunca,muschi,ardel,morcov,porumb,masline) si vom amesteca pana se omogenizeaza compozitia.

Compozitia se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt,se decoreaza cu…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol si foto: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Prajitura cu iaurt si visine, un desert racoritor de sezon

12:34, 12.07.2018 - Prajitura cu iaurt si visine Mod de preparare Prajitura cu iaurt si visine Se bat bine ouale, impreuna cu sarea, zaharul si zaharul vanilat, pana ce compozitia isi dubleaza volumul si nu se mai simt cristalele de zahar.Se adauga uleiul, putin cate putin, amestecand continuu, apoi iaurtul.…

Desert de sezon: Tiramisu cu capsuni

16:09, 11.07.2018 - Mod de preparare Tiramisu cu capsuni Intr-un bol mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam treptat mascarponele si mixam pana ce se omogenizeaza.Separat mixam albusurile cu un praf de sare dupa care adaugam zaharul pudra si mixam pana devine o bezea tare.Adaugam…

Chec aperitiv cu spanac

22:52, 05.07.2018 - Mod de preparare Chec aperitiv cu spanacPentru inceput pregatesti ingredientele. Tai cubulete ciupercile si sunca. Daca folosesti spanac congelat il scurgi de apa. Daca folosesti spanac proaspat, il oparesti 1 minut, apoi il pui in apa foarte rece ca sa-si mentina culoare, dupa care il scugi…

DESERTUL ZILEI: Chec cu portocale

11:06, 02.07.2018 - Mod de preparare Chec cu portocale Se tapeteaza formele cu hartie de copt si se aprinde cuptorul. Se separa galbenusurile si albusurile. Se bat spuma tare albusurile cu zaharul. Separat se freaca galbenusurile cu uleiul. Portocalele se curata si se dau prin razatoare. Se amesteca spuma de…

Reteta zilei: New York Cheesecake

09:44, 18.06.2018 - New York Cheesecake Mod de preparare New York CheesecakeSe faramiteaza biscuitii, se pun intr-un castron adaugand untul topit si zaharul si se amesteca pana se formeaza o pasta. Se unge o tava de tort detasabila si se preseaza pasta obtinuta pe fundul tavii. Se acopera cu folie alimentara si…

Madlene cu cacao

23:25, 05.06.2018 - Mod de preparare Madlene cu cacao Intr-un castron, se amesteca ouale, cu un varf de cutit de sare si cu zaharul pana compozitia se albeste. Se adauga putin lapte,apoi faina care a fost amestecata cu praful de copt si cacao. Seamesteca cu o lingura prin rasturnare pentru a nu se forma…

Prajitura cu merisoare si nuci

22:36, 27.04.2018 - Mod de preparare Prajitura cu merisoare si nuci1. Se prepara blatul mixand albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul, pana se intaresc. Separat, galbenusurile se mixeaza cu margarina lichida pana obtinem o crema pufoasa care se incorporeaza in albusuri. Se adauga si faina si amestecam…

Desertul preferat de toata lumea. Cat de simpla e rețeta

07:16, 19.04.2018 - Ciocolata de casa ramâne desertul preferat pentru foarte multi dintre noi, cu sau fara amintiri din vremurile în care pentru ciocolata se statea la rând. Reteta extrem de simpla presupune doar câteva ingrediente si un timp relativ scurt de preparare. Un preparat dulce,…


Ce parere ai despre aceasta stire?



Informatii Utile

Vremea

Prognoza meteo pentru maine 18 iulie 2018
Bucuresti18°C | 28°CCer senin
Iasi16°C | 22°Cposibil ploaie
Cluj-Napoca17°C | 22°Cposibil furtună cu descărcări electrice
Timisoara18°C | 24°Cposibil ploaie
Constanta19°C | 28°Cposibil furtună cu descărcări electrice
Craiova17°C | 23°Cposibil ploaie
Brasov16°C | 22°CDescărcări electrice
Baia Mare16°C | 21°CDescărcări electrice
alte orase..

Loto 6/49

Detalii castiguri la 6/49 din 15.07.2018

CAT. Numar castiguri Valoare castig Report
I (6/6) REPORT 497.101,82 9.478.666,20
II (5/6) 8 31.558,90 -
III (4/6) 625 265,12 -
IV (3/6) 11.496 30,00 -
Fond total de castiguri: 10.241.718,00

Curs Valutar

Cursul valutar din 17 iulie 2018
USD 3.9685
EUR 4.6572
CHF 3.9935
GBP 5.2603
CAD 3.0243
XAU 158.669
JPY 3.5318
CNY 0.594
AED 1.0804
AUD 2.9464
MDL 0.238
BGN 2.3812