Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Charlize Theron a adoptat un copil

Publicat:

este cea mai noua vedeta de la Hollywood care a devenit mama. Actrita de origine sud-africana a adoptat un baietel pe nume Jackson. Acesta este primul copil al ei, cu toate ca are 36 de ani.

Chiar daca Charlize pare incantata de faptul ca si-a marit familia, ea a spus de mai multe ori in trecut ca nu simte nevoia de a se casatori."Casatoria nu a fost niciodata ceva important pentru mine", a spus ea.

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cațel adoptat devine companionul special al unui copil cu autism

15:25, 01.04.2024 - Dupa o poveste plina de emoție și implicare umanitara, Serviciul de gestionare a cainilor fara stapan din Primaria Bacau a reușit sa aduca bucurie și speranța in viața unei familii, datorita unei magii aparente, dar in realitate adevaratei compasiuni și generozitați. Șeful acestui serviciu, Dinu Pancescu,…

TRAGEDIE Un copil de doi ani decedat dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa

14:25, 01.04.2024 - In urma acestui incident, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. The post TRAGEDIE Un copil de doi ani decedat dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa first appeared on Informatia Zilei .

Patru persoane, printre care și un copil, au scapat miraculos cu viața dintr-un accident rutier

17:15, 28.03.2024 - Un șofer neatent a patruns pe contrasens pentru a evita coliziunea cu o mașina care circula in fața sa, dar a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Patru persoane au fost ranite in accidentul rutier, dar au scapat fara rani grave.

Un copil de 11 ani care iși rupsese mana, ajutat de un jandarm in timpul liber sa ajunga la ambulanța

13:35, 24.03.2024 - Un copil de 11 ani care iși rupsese mana, ajutat de un jandarm in timpul liber sa ajunga la ambulanța Un copil de 11 ani care iși rupsese mana la iarba verde in padurea Zamca de langa Suceava a fost ajutat de un jandarm botoșanean sa ajunga pana la ambulanța. Sambata dupa-amiaza, un jandarm botoșanean,…

Invațatoarea care exploreaza limitele. „Fiecare copil este talentat la ceva, trebuie pus in valoare“

12:31, 17.03.2024 - Adina Stratulat inoveaza permanent la clasa, iar rezultatele sunt notabile. Elevii ei vin cu subiecte pentru lecții, sunt creativi, cunosc avantajele lucrului in echipa și știu sa aplice in viața reala ceea ce invața la clasa.

Alerta la Botoșani: Un copil de 12 ani a disparut de mai bine de 24 de ore de acasa

08:15, 12.03.2024 - Un copil in varsta de 12 ani este disparut de mai bine de 24 de ore de la domiciliul sau, din satul Orașeni Deal, comuna Curtești, județul Botoșani, și nu a revenit pana marți dimineața.

De ce s-a temut Theo Rose pentru Anghel Damian in ziua in care l-a nascut pe fiul lor, Sasha Ioan: „Nu aveam ce sa fac”. Cei doi iși mai doresc un copil

11:10, 06.03.2024 - Theo Rose și Anghel Damian au devenit parinți in urma cu cateva luni, dupa ce artista l-a adus pe lume pe fiul lor, Sasha Ioan. Despre aceasta experiența, artista spune ca mai tare s-a temut pentru iubitul ei decat pentru ca urma sa aduca pe lume un copil.

Film: Argylle – review

18:51, 30.01.2024 - Pe masura ce luna februarie (2024) se apropie și temperaturile exterioare nu sunt tocmai prietenoase, iți sugerez sa te incalzești in sala de cinema vizionand filmul de spionaj, Argylle. Argylle este acel tip de film pentru care te duci inițial datorita distribuției plina de vedete de la Hollywood :…


Ce parere ai despre aceasta stire?