Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cercetătorii au identificat trăsătura genetică prin care copiii ajung să semene mai mult cu mamele

Publicat:

Cu siguranța ai auzit și tu ipoteza conform careia fetele seamana mai mult cu tații, iar baieții cu mamele. Ei bine, un studiu arata ca, de fapt, toții copiii seamana mai mult cu mama lor, chiar daca au moștenit anumite trasaturi și pe linie paterna.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

40.000 de copii din Oltenia au parinți plecați la munca peste granițe. O treime cresc fara mama langa ei

06:05, 08.04.2024 - Peste 40.000 de copii din Regiunea Sud-Vest Oltenia aveau parinții plecați la munca in strainatate in perioada 2021 – 2022. Numarul este de aproximativ zece ori mai mare decat cel inregistrat de statisticile oficiale pentru aceeași perioada. Noile date sunt prezentate de Organizația Salvați Copiii Romania,…

Cum ajung 'samuraii' sa ne taie copiii in școli. Ii trimitem sa invețe, dar sa nu știm daca vor veni teferi

15:36, 05.04.2024 - Nici nu s-au stins bine ecourile scandalului de la Școala „Nicolae Titulescu“ din Capitala, acolo unde un elev a fost violat in toaleta și avem parte de o noua poveste cu iz penal: un elev a fost atacat in curtea școlii și taiat cu o maceta.

Cum ajung „samuraii“ sa ne taie copiii in școli. Cine asigura paza unitaților de invațamant

06:55, 05.04.2024 - Nici nu s-au stins bine ecourile scandalului de la școala Nicolae Titulescu din Capitala, acolo unde un elev a fost violat in toaleta, și avem parte de o noua poveste cu iz penal: un elev a fost atacat in curtea școlii și taiat la mana cu o maceta.

Un soi de vinete arhaic, reinviat de cercetatorii romani printr-o procedura genetica speciala

12:35, 18.03.2024 - Premiera pentru cercetarii buzoieni de la Banca de Resurse Genetice Vegetale (BRGV) Buzau, dupa dotarea cu un laborator ultramodern. Au reușit prima extragere de ADN vegetal dintr-un soi vechi de vanata, care nu se mai cultiva in Romania. De acum inainte, creațiile romanești nu vor mai fi pierdute

Cercetatorii folosesc ingineria genetica pentru a crea plante rezistente la inundatii

12:20, 14.03.2024 - Cercetatorii au utilizat tehnici de inginerie genetica pentru a dezvolta plante tolerante la inundatii, oferind o solutie potentiala pentru provocarile agricole generate de inundatiile excesive, scrie Phys.org. Dr. Kendal D. Hirschi si echipa sa de la Baylor College of Medicine, Texas, SUA, au pornit…

Cercetatorii americani au identificat noi anticorpi care tintesc „partea intunecata” a unei proteine a virusului gripal

14:45, 03.03.2024 - Cercetatorii de la Institutele Nationale de Sanatate din Statele Unite (NIH) au identificat anticorpi care vizeaza o regiune greu de localizat a virusului gripal, a anuntat vineri aceasta agentie americana, relateaza Xinhua.

Cum ne ținem copiii departe de energizante. Medic toxicolog: Sunt tineri care ajung la spital dupa doua, trei doze

10:05, 22.02.2024 - Comercianții care vand bauturi energizante minorilor risca amenzi de pana la 30.000 de lei și inchiderea magazinului, potrivit unei noi legii adoptata zilele trecute de Parlament. Medicii atrag insa atenția ca aceasta lege nu este suficienta.

Botoșani: Cum ajung copiii sa bea de la 11 ani. „Beau de rup. Și barbați și femei. Dupa ce termina vinul din budaca, rup crașma”

08:36, 14.02.2024 - Botoșani: Cum ajung copiii sa bea de la 11 ani. „Beau de rup. Și barbați și femei. Dupa ce termina vinul din budaca, rup crașma” Romania se afla in topul european al țarilor cu mari consumatori de alcool. Regiunile care ne propulseaza in aceste statistici sunt in special Oltenia și Moldova. Mai ales…


Ce parere ai despre aceasta stire?