Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai eficiente remedii pentru a scăpa de muşcăturile de ţânţari

Publicat:

Chiar daca sunt mici, tantarii pot crea mari neplaceri. Mici „vampiri” se intalnesc peste tot si mai cu seama in zonele impadurite si acolo unde exista o sursa de apa. Muscaturile lor provoaca roseata si mancarime, iar pentru cei mici sunt chiar neplacute.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grupa sanguina predispusa la mușcaturile de capușe: Masurile de urgența care va pot scapa de infectare

05:40, 05.04.2024 - Grupa de sange cea mai predispusa la mușcaturi de capușe e A2, au demonstrat cercetatorii care au testat reacțiile fața de mai multe grupe, prin experimente de laborator. Din ce in ce mai mulți romani sunt mușcați de capușe, iar medicii spun ca primele masuri luate imediat dupa mușcatura va pot scapa…

Remedii naturale pentru a scapa de ploșnițele de pat. Soluții casnice eficiente

15:30, 28.03.2024 - Plosnitele de pat sunt insecte invazive mici si plate, a caror unica sursa de hrana este sangele persoanelor si animalelor care dorm in pat. Aceste insecte dezgustatoare au o culoare rosie-maronie si o lungime cuprinsa intre 1 si 7 mm. Desi depind de sange pentru a se mentine in viata, ele pot rezista…

Remedii naturale pentru a scapa de stranut. Sunt simple și eficiente

01:20, 22.02.2024 - Stranutul este un reflex involuntar al corpului care are loc atunci cand nasul este iritat sau cand o substanța iritanta sau straina intra in caile respiratorii superioare. Pentru a scapa de el exista cateva remedii simple la care sa apelezi.

Cum scapi de petele de superglue de pe haine in doar 5 minute. Trucul asta e genial

15:36, 19.02.2024 - Cel mai probabil te-ai confruntat și tu cu situația in care ai avut de lipit ceva și superglue ți s-a lipit de haine sau de degete. Din fericire, indiferent daca este proaspat sau deja uscat, exista mai multe modalitați de a scapa de acesta ușor și fara probleme. Modul ușor de a elimina superglue de…

Remedii naturale care te scapa de insomnii. Cum se prepara bautura care te adoarme rapid, cand se bea

21:06, 17.02.2024 - Lasata netratata, insomnia poate afecta sistemul cardiovascular, scade puterea de concentrare și crește riscul de obezitate. Pentru tulburarea de somn care se manifesta prin dificultați in a adormi, trezire pe timpul nopții sau somn de slaba calitate, exista și cateva remedii naturale.

Cum poți scapa de petele de pe blugi. Trucurile sunt eficiente și la indemana oricui

01:15, 16.02.2024 - Blugii pot fi ușor de intreținut, fiind de obicei bagați in mașina de spalat, la temperatura potrivita conform instrucțiunilor de pe eticheta lor. Totuși, pentru petele dificile ai nevoie de produse diferite care te vor ajuta sa redau culoarea frumoasa a articolului vestimentar.

Primarița din Brusturi, judecata pentru tentativa de omor, scapa de controlul judiciar dupa mai bine de 20 de luni

11:45, 09.02.2024 - Tribunalul Bihor a hotarat, vineri, sa revoce controlul judiciar dispus in urma cu mai bine de 20 de luni, in mai 2022, in cazul primariței din comuna Brusturi, Livia Barlau, judecata pentru tentativa de omor.

Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni scapa de inchisoare. Ce pedeapsa a primit

15:40, 31.01.2024 - Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, Constantin Popescu, scapa de inchisoare. La doi ani de cand fetița in varsta de doar 11 ani a murit in tragicul accident rutier, agentul a primit o pedeapsa. Iata ce a decis instanța in cazul lui!


Ce parere ai despre aceasta stire?