Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai bune 3 remedii pentru a scăpa de durerea de măsea

Publicat:

Cu siguranța și ție ți s-a intamplat sa nu poți adormi din cauza durerilor ingrozitoare de masea. Deși cea mai buna soluție este sa mergi la dentist, poți „pacali” durerea cu 3 trucuri banale, la indemnana oricui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Remedii naturale pentru a scapa de ploșnițele de pat. Soluții casnice eficiente

15:30, 28.03.2024 - Plosnitele de pat sunt insecte invazive mici si plate, a caror unica sursa de hrana este sangele persoanelor si animalelor care dorm in pat. Aceste insecte dezgustatoare au o culoare rosie-maronie si o lungime cuprinsa intre 1 si 7 mm. Desi depind de sange pentru a se mentine in viata, ele pot rezista…

Motivele pentru care ai dureri de spate și cum poți scapa de ele fara medic. Mulți romani nu știu asta

06:25, 08.03.2024 - Motivele pentru care ai dureri de spate și cum poți scapa de ele fara medic. Mulți romani nu știu astaCu siguranța ai auzit cel puțin odata pe cineva ca se confrunta cu dureri de spate, ori, posibil sa fii printre nefericiții care se afla in aceasta situație.Durerile de spate afecteaza milioane…

Ce pedeapsa primește Micutzu pentru scandalul de strada in care a fost implicat in 2021. Cosmin Nedelcu scapa de urmarirea penala

13:45, 28.02.2024 - Micutzu scapa de urmarirea penala in dosarul de amenințare, dupa ce in vara lui 2021 a fost implicat intr-un scandal pe Calea Victoriei. Totuși, Cosmin Nedelucu va primi o pedeapsa: munca in folosul comunitații.

Remedii naturale pentru a scapa de stranut. Sunt simple și eficiente

01:20, 22.02.2024 - Stranutul este un reflex involuntar al corpului care are loc atunci cand nasul este iritat sau cand o substanța iritanta sau straina intra in caile respiratorii superioare. Pentru a scapa de el exista cateva remedii simple la care sa apelezi.

Cum scapi de petele de superglue de pe haine in doar 5 minute. Trucul asta e genial

15:36, 19.02.2024 - Cel mai probabil te-ai confruntat și tu cu situația in care ai avut de lipit ceva și superglue ți s-a lipit de haine sau de degete. Din fericire, indiferent daca este proaspat sau deja uscat, exista mai multe modalitați de a scapa de acesta ușor și fara probleme. Modul ușor de a elimina superglue de…

Remedii naturale care te scapa de insomnii. Cum se prepara bautura care te adoarme rapid, cand se bea

21:06, 17.02.2024 - Lasata netratata, insomnia poate afecta sistemul cardiovascular, scade puterea de concentrare și crește riscul de obezitate. Pentru tulburarea de somn care se manifesta prin dificultați in a adormi, trezire pe timpul nopții sau somn de slaba calitate, exista și cateva remedii naturale.

Primarița din Brusturi, judecata pentru tentativa de omor, scapa de controlul judiciar dupa mai bine de 20 de luni

11:45, 09.02.2024 - Tribunalul Bihor a hotarat, vineri, sa revoce controlul judiciar dispus in urma cu mai bine de 20 de luni, in mai 2022, in cazul primariței din comuna Brusturi, Livia Barlau, judecata pentru tentativa de omor.

Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni scapa de inchisoare. Ce pedeapsa a primit

15:40, 31.01.2024 - Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, Constantin Popescu, scapa de inchisoare. La doi ani de cand fetița in varsta de doar 11 ani a murit in tragicul accident rutier, agentul a primit o pedeapsa. Iata ce a decis instanța in cazul lui!

Cuvinte cheie:

scapa remedii durerea masea

Ce parere ai despre aceasta stire?