Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele 3 alimente pe care trebuie sa le mananci zilnic

Publicat:

Deși este obligatoriu sa avem o dieta vartiata daca ne dorim o viața sanatoasa, exista, totuși, trei alimente care nu ar trebui sa lipseasca din alimentația noastra zilnica.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Leguma pe care trebuie neaparat sa o mananci in timpul Postului Paștelui. Are 20 de calorii și poate sa inlocuiasca multe alimente

09:20, 18.03.2024 - A inceput Postul Paștelui. Credincioșii respecta o mulțime de restricții, iar cele mai multe sunt alimentare. Avand in vedere acest lucru, nutriționiștii le recomanda sa manance o leguma care poate sa inlocuiasca multe alimente. Are fibre, nutrienți și 20 de calorii.

In ce consta ciudata dieta mono. In ciuda criticilor, da rezultate foarte bune

11:10, 29.02.2024 - Ce este Dieta Mono?Dieta Mono se refera la consumul unui singur aliment la fiecare masa sau, in unele variante, la consumul unui singur aliment pentru o perioada determinata de timp. De exemplu, un adept al acestei diete ar putea manca doar banane pentru micul dejun, doar orez pentru pranz și doar cartofi…

Ce alimente sa mananci mai des pentru un ficat sanatos

11:45, 25.02.2024 - Ficatul nostru lucreaza in mod permanent pentru a ne menține sanatoși, indeplinind o serie de funcții vitale. Cum il putem rasplati noi? Adoptand o dieta cat mai echilibrata. Iata cum putem face asta!

Alimente care provoaca arsuri la stomac. Lista produselor care trebuie evitate, ce e permis sa mananci

16:46, 18.02.2024 - Alimentația joaca un rol important in ceea ce privește arsurile la stomac, deoarece multe alimente pot relaxa sfincterul esofagian, iar mancarea va urca spre esofag. Exista unele alimente, dar și ingrediente care pot intensifica arsurile gastrice, cum ar fi citricele, sosurile de roșii, oțetul.

Cele 10 alimente pe care sa nu le mananci niciodata, potrivit unui medic. Romanii le consuma foarte des

08:55, 11.02.2024 - In lumea plina de opțiuni alimentare diverse, unele alimente ar putea parea inofensive sau chiar sa fie promovate ca fiind sanatoase, dar ascund in spatele lor potențiale riscuri pentru sanatatea noastra. Un medic celebru a facut o lista cu alimente care ar trebui sa lipseasca din viața noastra. Alimente…

Ministrul Sanatații spulbera mitul postului intermitent: 'Nu are legatura cu o nutriție raționala!'

19:40, 31.01.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a vorbit despre postul intermitent, pe care mulți nutriționiști il recomanda.Postul intermitent (Intermitent fasting - FI) presupune alternarea perioadelor de limitare a consumului de alimente, de aici si denumirea de ”post”, cu perioade de timp in care persoana…

Alimente care cresc nivelul serotoninei in corp. Cum acționeaza „hormonul fericirii”, ce trebuie sa mananci

16:20, 27.01.2024 - Acest hormon influențeaza fiecare parte a corpului, de la abilitațile motorii la starile emoționale. Este unul dintre principalii artizani ai bunei dispoziții, alaturi de oxitocina, endorfine și dopamina. Exista cateva alimente care cresc nivelul de serotonina și ne dau o stare de bine.

Ce trebuie sa mananci in noaptea dintre ani. Vei avea mult noroc daca consumi aceste alimente de Revelion

08:41, 29.12.2023 - Revelionul se apropie cu pași repezi, astfel ca mai sunt doar cateva zile pana cand vom trece in anul 2024. Pentru a avea mult noroc in noul an este bine sa mananci cateva alimente. Iata ce trebuie neaparat sa consumi in noaptea dintre ani!

Cuvinte cheie:

alimente mananci

Ce parere ai despre aceasta stire?