Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai mare târg de electronice din lume își deschide porțile pentru publicul larg pentru publicul larg

Publicat:

Cel mai mare targ anual de electronica din lume - (CES) - isi deschide marti portile pentru public, in (SUA), avand in centru tehnologia 5G, menita sa impulsioneze viteza conexiunilor fara fir la internet si le duca spre toate obiectele, relateaza agentia EFE.
Marile evenimente pentru public se vor concentra in perioada marti-vineri, iar numarul de vizitatori estimat de organizatori pentru editia din acest an se ridica la 180.000 persoane.

Participantii, care vor proveni din peste 155 de tari, vor putea vedea la prima mana ultimele noutati…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

La finalul unui proiect de dezvoltare de doi ani, Aeroportul International Delta Dunarii Tulcea isi deschide portile (Galerie FOTO)

21:05, 17.04.2024 - Consiliul Judetean Tulcea va desfasura miercuri, 24 aprilie, conferinta de receptie a lucrarilor la Aeroportul International "Delta Dunarii" Tulcea, la finalul unui proiect de dezvoltare, intins pe durata a doi ani. Lucrarile au avut ca obiectiv aducerea infrastructurii la standardele operationale si…

”Parcul Padurea Bungar” Dej iși deschide oficial porțile. Concert Direcția 5 – FOTO

14:46, 17.04.2024 - Primaria Municipiului Dej marcheaza duminica, 21 aprilie, finalizarea lucrarilor de reabilitare a Padurii Bungar, printr-o serie de activitați sportive și artistice, care se vor finaliza cu un concert susținut de Direcția 5. Activitațile vor avea loc in diferite zone ale ”Parcului Padurea Bungar”, in…

Primaria Tauții-Magherauș iși deschide porțile catre tradiție și divertisment. Lansarea cursului de joc popular pentru tineri!

06:05, 12.04.2024 - Ieri, 11 aprilie 2024, o atmosfera plina de entuziasm și bucurie a cuprins Casa de Cultura Tauții-Magherauș, odata cu debutul primei sesiuni de inscrieri la cursul de joc popular pentru tineri. Instructorul Amalia Mureșan a fost gazda acestui eveniment inaugural, pregatita sa impartașeasca secretele…

Expoziția de arta ”Cugetari” iși deschide porțile pentru iubitorii de arta

13:46, 18.03.2024 - ????‍????Expoziția de arta ”Cugetari” iși deschide porțile pentru iubitorii de arta. Vernisajul expoziției de arta CUGETARI, va avea loc in data de 21.03.2024, de la ora 18.00, la Galeria de

”Saptamana meseriilor” deschide porțile Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati” Campina catre toți elevii

11:35, 12.03.2024 - In perioada 11-15 martie este ”Saptamana meseriilor”, prilej cu care Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Campina iși deschide porțile catre toți elevii din școlile gimnaziale din Campina și imprejurimi.

Ediție speciala de 8 martie a emisiunii „Romanii au Talent”: Artiștii internaționali vor uimi publicul

15:20, 08.03.2024 - Cea de-a cincea ediție din sezonul #14fenomen al emisiunii „Romanii au Talent” va fi marcata de un spectacol neașteptat. Se pregatește o ediție speciala, de 8 martie, in care scena va fi luminata de prezența unor artiști excepționali din Austria, Georgia, Marea Britanie și chiar din Las Vegas.

Un centru rezidențial de nivel european, cu aproape o suta de locuri, iși deschide porțile la Botoșani – GALERIE FOTO

08:01, 15.02.2024 - (P) Dupa investiții care s-au intins pe perioada a 10 luni, Centrul Rezidențial ”Sfinții Constantin și Elena” este gata de inaugurare pentru varstnici, dar nu doar pentru ei. A fost amenajat la standarde europene, intr-o cladire situata pe strada Primaverii 2 E, in spatele Hotelului Premier.


Ce parere ai despre aceasta stire?