Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cei cinci oameni ucişi în accidentul de la Pădurea Sarului, conduşi pe ultimul drum

Publicat:

Petre si , alaturi de cei doi copii ai lor, dar si , antrenor emerit de tenis de masa, au fost condusi, astazi, pe ultimul drum. Cu totii au pierit in urma tragicului accident care a avut loc, ... Post-ul Cei cinci oameni ucisi in accidentul de la , condusi pe ultimul drum apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultimul bilanț al celor uciși in razboiul israelian din Gaza suna cat se poate de dureros: majoritatea victimelor sunt femei și copii

07:10, 21.04.2024 - Bilantul victimelor razboiului israelian din Gaza a crescut, sambata, la peste 34.000 de morti, majoritatea victimelor fiind femei si copii, dintre care cel putin sase au fost ucisi in urma unui atac aerian asupra unei case din Rafah, scrie The Guardian, citat de news.ro.

COMEMORARE Comemorare in grup: peste 45 de oameni de cultura satmareni au decedat in ultimul sfert de secol

18:00, 16.04.2024 - La Satu Mare se pregatește unul dintre cele mai importante acțiuni culturale a ultimilor ani. The post COMEMORARE Comemorare in grup: peste 45 de oameni de cultura satmareni au decedat in ultimul sfert de secol first appeared on Informatia Zilei .

Armata israeliana, acuzata ca a deschis focul intr-o mulțime care aștepta ajutoare umanitare. 9 oameni au fost uciși

20:05, 23.03.2024 - Ministerul Sanatatii condus de Hamas a anuntat, sambata, ca noua persoane au fost ucise de focuri de arma israeliene asupra unei multimi care astepta sa fie distribuite ajutoare in nordul Fasiei Gaza, relateaza AFP, potrivit News.ro. 

Gemenii care au murit intoxicați cu monoxid de carbon, conduși pe ultimul drum. Imagini sfașietoare de la inmormantare / FOTO

09:15, 15.03.2024 - Gemenii care au murit intoxicați cu monoxid de carbon au fost conduși pe ultimul drum. Au aparut imagini sfașietoare de la inmormantarea celor doi copii de 9 ani. Intreaga comunitate și-a luat ramas-bun de la ei.

Nou atac al Israelului in Gaza. Cel puțin 11 oameni au fost uciși

11:50, 03.03.2024 - Cel putin 11 oameni au fost ucisi intr-un atac aerian al Israelului asupra unei tabere de refugiati aflata langa o maternitate din Rafah, a declarat,... The post Nou atac al Israelului in Gaza. Cel puțin 11 oameni au fost uciși appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Momentul busculadei din Gaza in care peste 100 de oameni au fost uciși incercand sa ajunga la ajutoarele umanitare

12:01, 01.03.2024 - Cel puțin 112 palestinieni au fost uciși și 760 au fost raniți in Gaza in timp ce incercau cu disperare sa ajunga la ajutoarele umanitare transportate in camioane printr-un coridor umanitar a carui securitate era asigurata de trupele israeliene. Autoritațile palestiniene controlate de Hamas acuza ca…

Prințul William cere oprirea violențelor din Orientul Mijlociu „cat mai curand posibil”: „Prea mulți oameni au fost uciși”

15:25, 20.02.2024 - Prințul William al Marii Britanii a cerut incetarea violențelor din Orientul Mijlociu cat mai curand posibil, adaugand ca „prea mulți oameni au fost uciși” și ca „este nevoie disperata de sprijin umanitar pentru Fașia Gaza”, transmite BBC.

IPJ Cluj despre accidentul din Manaștur: "Pietonul traversa prin loc nepermis". Stația Minerva, locul unde mulți oameni trec strada neregulamentar

09:50, 08.02.2024 - Inconștiența pietonilor de a traversa strada prin loc nepermis se platește de multe ori cu viața. Un barbat de 75 de ani, care a incercat sa treaca strada prin loc nemarcat, a fost lovit mortal de o mașina in Manaștur.


Ce parere ai despre aceasta stire?