Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceaţă şi vizibilitate redusă în 12 judeţe, luni dimineaţa

Publicat:

de Meteorologie (ANM) a emis luni dimineata atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile în 12 judete din sudul, estul si centrul tarii, pe durata urmatoarelor ore.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Alerta ANM de vreme rea. Cod galben de viscol in mai multe județe din Romania

08:05, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis joi, 21 martie 2024, o alerta de vreme rea. Un cod galben de intensificari de vant și viscol a intrat in vigoare in primele ore ale zilei, vizand mai multe județe din țara. Ceața este, de asemenea, intensa, iar condițiile meteo favorizeaza apariția…

Cod galben de vant in 11 judete si la munte, pana marti dimineata, informare de precipitatii, pana miercuri

13:20, 11.03.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o atentionare Cod galben de vant puternic, valabila pana marti dimineata in 11 judete, respectiv o informare de precipitatii si intensificari ale vantului, ce vizeaza intreaga tara, pana miercuri.

Avertizari nowcasting emise de ANM: Cod galben de vant și ceața in mai multe județe

09:05, 01.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a transmis, vineri dimineața, doua atenționari nowcasting de tip Cod galben pentru anumite regiuni ale țarii, valabile in urmatoarele ore. Fenomenele avertizate sunt legate de intensificari ale vantului și de apariția ceții in zonele respective.

Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa in localitați din 15 judete

08:50, 29.02.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis joi dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa in sute de localitati din 15 judete, valabile in urmatoarele ore.

Anunț ANM de ultim moment! Cod Galben de ceata densa si vizibilitate redusa in 15 județe din Romania. Care sunt zonele vizate

08:10, 29.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora! Cu puțin timp in urma a fost emis un cod galben de ceata pentru 15 judete din Romania. Care sunt zonele vizate și pana cand este valabila atenționarea.

Atenționari meteo de vreme rea: Cod GALBEN de ploi și vant, in Alba și alte județe din țara. La munte va ninge

10:30, 12.02.2024 - Atenționari meteo de vreme rea: Cod GALBEN de ploi și vant, in Alba și alte județe din țara. La munte va ninge Administrația Naționala de Meteorologie a emis, luni dimineața, atenționari meteo cod galben de vant puternic și ploi in Alba și in alte zone din țara. Atenționarea este valabila pana miercuri…

Cod galben de ceața și polei in Arad și alte 6 județe

08:45, 11.01.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si ghetus in localitati din sapte judete situate in nordul,... The post Cod galben de ceața și polei in Arad și alte 6 județe appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

ANM: Informare de ger in toata tara, pana joi dimineata. Cod galben de vant in opt judete, marti

11:35, 09.01.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, marti, o atentionare Cod galben de intensificari ale vantului, valabila pe parcursul acestei zile in opt judete din sudul Moldovei, Dobrogea si jumatatea de est a Munteniei, precum si o informare de ger, ce vizeaza intreaga tara, pana joi dimineata.


Ce parere ai despre aceasta stire?