Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceață densă peste toată țara. Șoferii sunt îndemnați să evite călătoriile lungi

Publicat:

Atenție la volan. Pe teritoriul Moldovei s-a instalat de dimineața o ceața densa. Combinat cu poleiul, vizibilitatea redusa cu mai puțin de 100 de metri creeaza dificultați serioase pe traseu.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Trafic suspendat pentru 3 zile, pe tronsonul cuprins intre bulevardul Moscova și strada Florilor: Șoferii, indemnați sa ocoleasca zona

18:26, 16.04.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca in perioada: 17-19 aprilie 2024 va fi suspendat traficul rutier pe strada Matei Basarab, tronsonul cuprins intre bulevardul Moscova și strada Florilor.

Moldovenii, indemnați sa evite calatoriile in Israel: Unde puteți apela, in caz de urgența

10:41, 15.04.2024 - In legatura cu escaladarea situației de securitate din Orientul Mijlociu, Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de calatorie, avand in vedere situația de securitate instabila din Israel. Astfel, MAE recomanda cetațenilor Republicii Moldova sa evite calatoriile neesențiale in aceasta țara.

Știri Constanta azi: Trafic ingreunat in zona ICIL, directia Casa de Cultura spre gara (FOTO+VIDEO)

08:40, 12.03.2024 - Dimineata de 12 martie 2024 aglomerata in Constanta, in zona ICIL, din directia Casa de Cultura spre gara.Traficul este foarte ingreunat. Soferii se confrunta cu timpi mari de asteptare in coloane de masini, in timp ce lucrarile continua sa ingreuneze situatia.Constantenii sunt afectati, intampinand…

Alerta meteo imediata. Ceața densa in nordul Moldovei. Iata lista localitaților afectate

08:30, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca in mai multe localitați din nordul Moldovei este ceața densa. Specialiștii au emis cod galben. Acesta este valabil duminica, pe parcursul dimineții.

Anunț ANM de ultim moment! Cod Galben de ceata densa si vizibilitate redusa in 15 județe din Romania. Care sunt zonele vizate

08:10, 29.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora! Cu puțin timp in urma a fost emis un cod galben de ceata pentru 15 judete din Romania. Care sunt zonele vizate și pana cand este valabila atenționarea.

Blocaj total la Leușeni: Șoferii și calatorii, indemnați sa evite aceasta vama

14:56, 22.02.2024 - Poliția de Frontiera recomanda calatorilor și transportatorilor planifica sa traverseze granița cu Republica Moldova sa opteze pentru punctele de trecere a frontierei Sculeni, Costești sau Leova-Bumbata, dupa ce fermierii au blocat, cu tractoarele, traseul Leușeni.

Ceața densa in 4 județe din țara. Manevrele in portul Constanța Sud-Agigea, sistate

07:45, 31.01.2024 - Nu sunt semnalate autostrazi sau drumuri naționale cu circulația oprita ca urmare a condițiilor meteorologice sau a vreunui accident rutier. Se circula in condiții de vizibilitate redusa in 4 județe. Manevrele in portul Constanța Sud-Agigea au fost sista

Atenție, șoferi! Ceata densa in judetele Arges si Olt!

19:26, 21.01.2024 - Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anunta, duminica seara, ca se circula in conditii de ceata densa, cu vizibilitate de 50 - 100 metri, pe drumuri din judetele Arges si Olt.


Ce parere ai despre aceasta stire?