Ceai pentru detoxifierea colonului cu ceai verde şi senna
Publicat:Ceai pentru detoxifierea colonului cu ceai verde si senna. De ce este bun?
Frunzele de senna sunt un laxativ natural care ajuta la curtarea colonului si detoxifierea organismului.
Efectul este vizibil in circa 12 ore, deci acest ceai este numai bun de baut seara, dupa cina si inainte de culcare.
Senna actioneaza ca un stimulent al contractiilor din intestin, care astfel imping resturile spre iesire, detensionand eventualele blocaje.
Pentru ca este un laxativ puternic, ceaiul de frunze de senna nu este recomandat in cazul unor boli precum: boala Crohn, boli cardiovasculare,…
Citeste articolul mai departe pe unica.ro…
Sursa articol: unica.ro
Stiri pe aceeasi tema
Licoarea care te scapa de orice boala! ”Efectul va fi imediat”. Ceaiul manastiresc, remediul pe care trebuie sa il bei zilnic. Te scapa de gripa și arde grasimile
22:30, 11.04.2024 - Daca ai avut momente in care ai simțit ca nu ești chiar bine din punct de vedere al sanatații, trebuie sa știi ca exista cateva remedii naturale care te vor pune pe picioare imediat! Ai auzit vreodata de remediul manastiresc pe care trebuie sa il bei zilnic? Ramai aici și afla toate detaliile. Profita…
Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic
08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…
Rețeta perfecta pentru post: Ciorba de ștevie acrita cu zeama de varza
16:00, 22.03.2024 - Ștevia, ingredientul principal al acestei ciorbe, are numeroase beneficii pentru sanatate datorita conținutului ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale esențiale. Este cunoscuta pentru proprietațile sale antiinflamatoare, fiind benefica pentru sistemul cardiovascular și combaterea bolilor cronice.…
Pulpe de pui rumenite si morcovi crocanti, la cuptor
00:31, 22.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de pui1/2 lamaie1 baton de scortisoara1 lingurita sare1 lingurita piper2 catei de usturoi1 lingurita curry1 lingura de ulei de masline1 punga magica Mode de preparare Condimentam pulpele cu sare, piper, curry, le stropim cu uleiul de masline si zeama de lamaie. Le punem apoi in…
Cum sa prepari rapid celebrul cocktail Bloody Mary - Rețeta inedita cu 2 condimente speciale
09:15, 11.02.2024 - Rețeta cocktail Bloody Mary - Ingrediente200 ml suc de roșii50 ml gin0,5 buc tija țelina1 lingurița suc de lime1 lingurița suc de lamaie5 picaturi sos picant din ardei iuți (Peri-Peri)praf de sare0,5 g piper mozaic boabe*Pot fi folosite și masline verzi pentru o savoare deosebita.**Cantitațile sunt…
De ce ard oamenii salvie in casa? Efectele mai puțin cunoscute ale acestui obicei
21:50, 24.01.2024 - Salvia este una dintre cele mai apreciate plante aromatice. Se poate cultiva foarte ușor in ghiveci și are numeroase utilizari in casa. Aceasta se folosește la ceaiuri, la gatit, proaspata sau uscata, dar frunzele ei pot fi și arse, avand anumite proprietați cunoscute. Ce se intampla daca arzi salvie…
Cand se pun frunzele in apa pentru un ceai de senzatie. Asa il bei doar la ceainarii, greseala mare pe care o poti face
10:06, 22.01.2024 - Ceaiul poate parea simplu de preparat, insa multe persoane fac anumite greșeli! Sunt cateva secrete de respectat, pentru ca ceaiul sa iasa delicios și aromat. Cand se pun frunzele in apa pentru un ceai de senzatie? Cu siguranța nu știați pana acum! Cum se prepara corect ceaiul Pentru cei care nu știu,…
Amestecul din doua ingrediente care ajuta la cresterea imunitatii. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: "Se iau 2-3 lingurite pe zi"
20:11, 20.01.2024 - Intr-o perioada in care temperaturile oscileaza destul de mult și afara este ba frig, ba cald, o mulțime de persoane se confunta cu stari de gripa și raceala. Amestecul din doua ingrediente care ajuta la cresterea imunitatii. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru.