Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai uşoară reţetă de pe vremuri. Cum faci turte ca ale bunicii, un aperitiv gustos şi sănătos

Publicat:

Turtele de pe vremea bunicii, pregatite din ingrediente simple si sanatoase, se regasesc si astazi in bucataria gospodinelor din Baragan. Gatite ca odinioara la tara, turtele facute in casa sunt un deliciu. , o invatatoare din comuna Unirea, pasionata de gatit, mestereste si in prezent bunatati mostenite de la bunica sa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de cozonac de post. Un desert gustos, perfect pentru aceasta perioada

10:30, 24.04.2024 - Daca vreți sa mancați un desert gustos, dar nu aveți idee ce sa pregatiți, atunci incercați rețeta de cozonac de post. Este un desert gustos, pentru pentru aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente aveți nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de supa crema de praz cu avocado. Un preparat gustos pentru perioada de post a Paștelui

10:05, 15.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune pas cu pas cum sa pregatești rețeta de supa crema de praz cu avocado. Este un preparat delicios și sanatos, perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Secretul celui mai gustos drob-aperitiv de post. Un deliciu, iese savuros

00:15, 15.04.2024 - Drobul este unul dintre cele mai iubite preparate, nelipsit de pe masa de Paște. Totuși, il putem prepara și inainte de Inviere, dar special de post. Va prezentam cea mai interesanta rețeta, cu care vei putea pregati cel mai gustos aperitiv fara carne. Secretul unui drob de post ca la carte Chiar daca…

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

Rețeta de pasta de fasole cu avocado. Un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului

09:30, 21.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de pasta de fasole cu avocado. Este un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului. Iata de ce ingrediente ai pentru…

Rețeta de lotus cheesecake, un desert potrivit pentru weekend. Rețeta este ușoara și este gata in cateva minute

13:45, 16.03.2024 - A venit weekend-ul, iar deserturile sunt cel mai potrivit mod sa iți rasfeți familia. Lotus cheesecake este unul dintre prajiturile care te vor cuceri de la prima felie. Vestea buna este ca se gatește ușor, rețeta este simpla și ai nevoie de doar cateva ingrediente.

Chifteluțe de ton, un preparat gustos și sanatos. Ce pui in compoziție ca sa iasa senzaționale

13:55, 18.02.2024 - Preparate cu ton, chifteluțele sunt un deliciu și pot constitui o garnitura perfecta ori un aperitiv gustos. Facute doar din cateva ingrediente, chifteluțele pot asigura o gustare sanatoasa in pauza de masa de la serviciu.

Rețeta de tocanița de dovleac. Cum sa pregatești acest preparat delicios și extrem de sanatos

08:36, 29.01.2024 - Este luni și cu siguranța vrei sa pregatești un preparat delicios și extrem de sanatos, motiv pentru care noi ți-am pregatit cea mai simpla rețeta pentru tocanița de dovleac. Daca nu ai mancat pana acum acest preparat, atunci este momentul perfect sa o faci, deoarece vei ramane uimit de gustul pe care…


Ce parere ai despre aceasta stire?