Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai PUTERNICĂ și BOGATĂ femeie din Gorj DISTRUSĂ de durere! Fratele ei a MURIT la doar 50 de ani!

Publicat:


Durere mare in familia președintei Federației Asociațiilor de din Romania – FAPT și presedinte fondator al , fratele acesteia a murit in accidentul aviatic produs la Buzau.

una dintre cele mai puternice femei din țara, dupa cum relateaza și și care iși are radacinile in județul nostru, mama sa fiind gorjeanca a lasat un mesaj sfașietor pe contul personal de socializare la scurt timp dupa ce s-a aflat ca un avion de mici dimensiuni s-a prabușit in Munții Buzaului. In avion se afla fratele , Liviu Bucațica…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul dureros al soției lui Costel Corduneanu, dupa ce interlopul a murit 

12:30, 16.04.2024 - Costel Corduneanu, unul dintre cei mai de temut interlopi din Romania, a murit la varsta de 54 de ani. Barbatul a incetat din viața pe un pat de spital din Targu Mureș. In urma lui a lasat trei copii și o soție indurerata. Corduneanu a fost casatorit cu Grațiela Cercel vreme de 16 ani. Ce […] The post…

Mesaje de durere dupa moartea lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Romania: „Ai fost un om bun”. Și fratele lui a fost la un pas de moarte

13:30, 15.04.2024 - Moartea lui Costel Corduneanu a venit ca un șoc pentru cei care l-au cunoscut. Interlopul s-a confruntat cu probleme de sanatate serioase și a avut intr-un spital din Targu Mureș. In zilele urmatoare, familia va lua trupul neinsuflețit și il va aduce acasa, in Iași.

Artiștii din Romania il plang pe George Nicolescu, cantarețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breasla

13:00, 26.03.2024 - Lumea muzicii din Romania este in doliu, dupa ce George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Cantarețul era apreciat atat de familie, cat și de colegii de breasla, care au numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Sfarșit tragic pentru o familie de romani stabiliți in Italia. O femeie și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu

11:55, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un oraș din nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Anamaria Prodan, in doliu! Un bun prieten de-al impresarei, cunoscut om de afaceri care avea legaturi stranse cu Romania, a murit / FOTO

10:50, 21.02.2024 - Anamaria Prodan este in doliu! Un bun prieten de-al impresarei, cunoscut om de afaceri care avea legaturi stranse cu Romania, a murit. Iata postarea facuta de vedeta din showbiz-ul romanesc, in urma cu puțin timp, pe internet!

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.


Ce parere ai despre aceasta stire?