Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai grea luptă a lui Mihai Leu! Cum se simte acum după cele două operaţii de cancer: "Trebuie să crezi că te vei vindeca"

Publicat:

a trecut prin momente extrem de dificile în ultima perioada. Fostul pugilist a trecut cu bine si peste cea de-a doua operatie de cancer de colon, dar a marturisit ca a fost mai dificil decât s-ar fi asteptat.

Momente dificile pentru ! Fostul pugilist a marturisit ca a trecut cu bine peste cea de-a doua operatie de cancer la colon. Cu toate astea, Leu a recunoscut ca interventia a fost mai dificila decât s-a asteptat, însa s-a recuperat si urmeaza un tratament strict.

"Trebuie sa crezi în tine, trebuie…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aryan, copilul salvat miraculos dupa 25 de ore, a fost externat și merge acasa. Mama copilului: Se simte bine, au fost momente dificile

17:45, 22.03.2024 - Aryan, baiețelul de doi ani din Botoșani care a supraviețuit miraculos 25 de ore in padure, a fost externat din spital. Medicii spun ca micuțul este sanatos tun și copilul s-a intors astazi in brațele parinților. Mama și tatal lui Aryan sunt recunoscutori ca micuțul lor a rezistat pana la venirea salvatorilor…

Sebastian Dobrincu s-a testat pentru cancer. Cum se simte, dupa ce a trecut prin investigații dificile: ”Doamne ferește”

17:05, 15.03.2024 - Sebastian Dobrincu și-a ingrijorat fanii! Milionarul a anunțat ca s-a testat pentru cancer, iar investigațiile prin care a trecut au fost mai dificile decat credea. Iata care a fost rezultatul și cat de importanta este prevenția in astfel de cazuri.

Actrița celebra, diagnosticata cu cancer la san! A suferit operație de dubla mastectomie: ”Cele mai grele momente”

15:40, 14.03.2024 - O actrița cunocuta la nivel internațional a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. A aflat ca are cancer in urma evaluarii scorului pentru riscul de cancer la san, efectuat de medicul sau. Dupace rezultatul a fost pozitiv, a trecut prin mai multe operații timp de un an.

Regele Charles i-a cerut unui preot de la Muntele Athos sa se roage pentru el, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Momente grele pentru suveranul britanic

11:50, 27.02.2024 - Cu toții știm ca Regele Charles trece prin clipe grele de cand a aflat ca are cancer! Suveranul britanic i-a cerut unui preot de la Muntele Athos sa se roage pentru el, dupa ce a fost diagnosticat. Declarațiile parintelui Efrem Vatopedinu.

O mama singura, din Timișoara, se lupta cu un cancer agresiv: Are nevoie urgenta de bani pentru operație

20:20, 20.02.2024 - O mama singura, din Timișoara, se lupta pentru viața ei! Adriana Ognean incearca sa faca rost de bani pentru o operație care ii poate salva viața. Femeia are o fetița de crescut, e parinte singur și sufera de o forma agresiva de melanom. Iata cum puteți donaVenim in fața voastra pentru a impartași…

Nick Radoi, diagnosticat cu cancer de colon! Milionarul, la limita dintre viața și moarte: „N-aș fi crezut ca mai traiesc!”

19:30, 19.02.2024 - Momente cumplite pentru Nick Radoi. Milionarul a fost diagnosticat, vara trecuta, cu cancer de colon, in timpul unei banale operații de apendicita. A stat opt ore in operație, dupa care au urmat trei luni chinuitoare de chimioterapie. Nick Radoi a povestit pentru Click! tot calvarul prin care a trecut!…

Cum a aflat Dan Ciotoi despre faptul ca sufera de cancer la colon. Cum se simte cantarețul in prezent, dupa operație

14:21, 15.02.2024 - Dan Ciotoi, cunoscutul cantareț al trupei Generic, a impartașit recent o poveste cutremuratoare despre modul in care a descoperit ca sufera de cancer la colon și peripețiile intampinate in procesul diagnosticului și tratamentului.

Gina Lincan, momente dificile! Artista a trecut printr-o operație grea, dupa ce s-a confruntat cu simptome de semipareza

23:50, 26.01.2024 - Gina Lincan a trecut prin momente dificile. Artista a ajuns pe masa de operație dupa ce s-a confruntat cu simptome de semipareza. Cum se simte cantareața acum și care a fost motivul pentru care a ajuns de urgența pe mana medicilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?