Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce spune Meleşcanu despre sarmalele lui Cârciumaru

Publicat:

de a face cea mai mare oala cu sarmale din istorie a fost ironizata de candidatul independent la prezidentiale , aflat in trecere prin zona. Acesta a spus ca nu prea seamana a oala, ci a tigaie, ca lipseste afumatura, ca ar fi trebuit si niste varza toc...

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Postul și sarmalele de post: Cred ca cel mai mult faceam in post tioaște cu pisat

10:35, 23.04.2024 - Pentru satul tradițional, mancarea de post era o coordonata esențiala a momentelor de intensificare pietala, femeile mergand pana la spalarea severa a vaselor in care se facuse mancare de dulce și la inlocuirea mancarii de dulce cu cea gatita cu untdelemn: cand sa intra in post, sa spalau vasele cu…

Sarbatori pascale in stil mare. Ce preț are meniul de Paște semnat de cheful Catalin Scarlatescu

11:06, 16.04.2024 - Cat costa meniul de Paște la restaurantul lui ScarlatescuMeniul de Paște al restaurantului lui Scarlatescu include o gama variata de preparate tradiționale, fiecare servit in porții generoase menite sa satisfaca pofta de mancare autentic romaneasca:Sarmalele, simbolul mesei de Paște in multe case din…

Ce pun gospodinele din Banat in sarmalele de post ca sa iasa cu adevarat gustoase. Ingredientul care le da un gust unic

19:20, 14.04.2024 - Cum faci cele mai bune sarmale de post. Gospodinele din Banat au dezvaluit secretul care te va ajuta sa iasa cu adevarat gustoase și sa nu simți ca nu conțin deloc carne. Este important sa adaugi un ingredient special, care va face minuni cu preparatul tau. Cum faci cele mai bune sarmale de post In…

Savureaza atunci cand poți sarmalele in oala de lut

10:10, 14.04.2024 - Sursa: Iubesc Transilvania Romania Savureaza atunci cand poți sarmalele in oala de lut at Sursa articolului: Savureaza atunci cand poți sarmalele in oala de lut Credit autor: Punctul. Source

Piata lui Carciumaru

00:00, 14.03.2024 - 1 aprilie aduce romanilor o serie de scumpiri. La combustibil, la tigari, la energie si pe cale de consecinta la toate celelalte bunuri si servicii. Este clar ca acciza de 7 eurocenti la combustibil se va reflecta in scumpirea vietii romanilor. Fiind...

Secretul croaților pentru cele mai bune sarmale. Ingredientele surpriza pe care le folosesc in preparat

14:10, 29.02.2024 - Gospodinele din Croația pregatesc sarmale intr-un mod cu totul deosebit. Sigur nu știai trucul pus in aplicare de acestea pentru a da savoare preparatului. Lamaia, scorțișoara și alunele sunt ingrediente ce trebuie neaparat folosite, daca vrei sa te bucuri de sarmale cu totul speciale. Sarmalele nu…

REȚETE ROMANEȘTI Deliciul preferat al Regelui Mihai al Romaniei: Sarmalele in foi de varza

14:31, 12.02.2024 - Regele Mihai I al Romaniei, ultimul monarh al țarii, era cunoscut pentru modestia și discreția sa, inclusiv in preferințele culinare. Informațiile despre mancarurile sale preferate sunt limitate, insa se știe ca avea o afecțiune pentru bucataria tradiționala romaneasca, care se caracterizeaza prin simplitate…

Sarmalele iberice. Cu ce difera de cele balcanice și cum se prepara?

20:05, 31.01.2024 - Rețata sarmalelor iberice, potrivit cosmindragomir.ro. Varza se blanșeaza. Vițelul se toaca și se gatește innabușit. Apoi se impacheaza sarmalele, se dau prin faina, se sigileaza cu ou batut și se prajesc ca snițelele. In alta cratița se face un sos din doua linguri de ulei, una de faina și 250 de mililitri…


Ce parere ai despre aceasta stire?