Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă, de fapt, la jurizările pe nevăzute! Gina Pistol a dezvăluit cum se pregătește înainte de filmările “Chefi la cuțite”

Publicat:

Dupa cinci sezoane “Chefi la cuțite” in care a fost alaturi de jurați și concurenți in fiecare zi de filmare, s-a intors pe platouri pentru o noua runda a show-ului culinar. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii, ce se filmeaza chiar in aceste momente, impune o noua rutina atat pentru jurați, cat și pentru frumoasa prezentatoare, ce marturisește cum ține pasul cu programul incarcat și cum rezista oboselii: “Imi incarc bateriile cu porții de fructe din camara concurenților și imi incep mereu ziua cu o cafea foarte mare.” .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Bunica Mariei Paraschiv, Gherghina Gaspar, a gatit pentru jurați. Femeia, convinsa ca ii va impresiona: "Vreau sa ii cuceresc ..." / VIDEO

23:50, 02.04.2024 - In ediția din aceasta seara, bunica Mariei Paraschiv, fosta concurenta la Chefi la cuțite, a gatit pentru jurați. Gherghina Gaspar a pașit increzatoare in platou, convinsa fiind ca ii va cuceri pe toți cu preparatul sau.

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Cine este Ioana Mincu, pensionara inscrisa in competiție de propriul chiriaș. Preparatul cu care a decis sa ii dea gata pe jurați: "M-am fastacit" / VIDEO

21:30, 25.03.2024 - In episodul 4 al sezonului 13 Chefi la cuțite, din 25 martie 2024, Ioana Mincu are 65 ani și a venit in cadrul compoetitiei de gatit pentru a-i surprinde pe jurați cu preparatul sau romanesc. Iata cum s-a descurcat, dar și ce verdict i-au dat cei patru chefi!

Irina Fodor, declarație acida in noul sezon 'Chefi la Cuțite': Prezentatoarea i-a luat la ținta pe foștii jurați Scarlatescu, Bontea și Dumitrescu

23:35, 19.03.2024 - Intreaga națiune a fost luata prin surprindere atunci cand cei trei bucatari de la „Chefi la Cuțite” și-au anunțat demisia din emisiune. In urma acestui eveniment, aceștia au fost inlocuiți, iar Irina Fodor a adresat un mesaj provocator catre foștii jurați de la „Chefi la Cuțite”, respectiv Catalin…

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Irina Fodor, emoționata cand și-a facut apariția in fața celor patru jurați! Ce schimbari a anunțat prezentatoarea TV: „Nu ne lasam...” / VIDEO

21:10, 18.03.2024 - Astazi, 18 martie 2024, a inceput prima ediție a noului sezon de la Chefi la cuțite! Irina Fodor a fost emoționata in momentul in care și-a facut apariția in fața celor patru jurați. Ce schimbari a anunțat celebra prezentatoare TV. 13 sa fie cu noroc, dar și cu mulți bucatari talentați!

Noul sezon Chefi la cuțite vine cu reguli noi pentru jurați! Ce se intampla in sezonul 13, la confruntarile pe echipe

10:50, 11.03.2024 - Sezonul 13 al celui mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, vine cu reguli noi in bucatarie, care vor da o noua dimensiune competiției.

Ce a dezvaluit juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki: „Fiica mea a mancat la 3 ani in 20 de restaurante cu stele Michelin”

14:45, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

Rikito Watanabe, primele imagini de la filmarile noului sezon Chefi la cuțite. Japonezul și-a sarbatorit și ziua de naștere alaturi de cei patru jurați / FOTO

17:05, 28.01.2024 - Dupa ce pe finalul lui 2023 problemele pareau ca se țin scai de el, caci și-a pierdut mama și a ramas fara bani și pașaport in Japonia, Rikito Watanabe a revenit in Romania, la inceputul lui 2024, evident, cu forțe proaspete pentru noul sezon Chefi la cuțite.


Ce parere ai despre aceasta stire?