Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce reţetă de Paşte le recomandă Horia Vîrlan românilor

Publicat:

, expertul jurat de la unicul show culinar cu copii, „” le recomanda romanilor o reteta speciala de drob, diferita fata de cea clasica, dar extrem de gustoasa. Juratul marturiseste ca este intrebat frecvent care sunt preparatele potrivite pentru masa de Paste, care sa nu fie clasice, dar sa aiba, totusi, ceva traditional. Horia spune ca nu ai cum sa dai gres cu drobul de pasare in aluat, la masa de Paste.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cozonac de Paște, rețeta celebrului bucatar Barbosu. Cate grade trebuie sa fie in bucatarie pentru a creste aluatul frumos

12:55, 23.04.2024 - Daca vreți sa pregatiți cozonac de Paște și sa nu dați greș la prepararea acestui desert delicios, un bucatar cunoscut in Romania a dezvaluit cum trebuie sa procedezi pentru a obține cel mai bun cozonac. Cate grade trebuie sa fie in bucatarie pentru a creste aluatul frumos? Cozonac de Paște, rețeta…

Drob de miel rețeta moldoveneasca. Deliciul de pe masa de Paște

13:00, 18.04.2024 - Daca vrei sa ai pe masa de Paște drob de miel rețeta moldoveneasca, trebuie sa urmezi aceasta rețeta prin care obții cel mai delicios preparat de sarbatori. Gustul organelor de miel cu ceapa verde, condimente și verdețuri este deosebit și ii va bucura pe toți cei prezenți. Poți servi drobul cu paine…

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Cozonac de Paște, rețeta preferata a lui Arsenie Boca

18:10, 10.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, iar rețeta preferata de Arsenie Boca era facuta la manastire de fiecare sarbatoare. Tradiția spune ca in Joia Mare se pun cozonacii la dospit și tot in aceasta zi se vopsesc ouale. Daca vrei sa faci cozonac de Paște dupa rețeta preferata a lui Arenei Boca,…

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Cine este Mario Madalin Dumitru, concurentul care a primit cuțitul de aur la Chefi la cuțite sezonul 13. „M-a dus in fața garii de la Frankfurt, iar acolo am ramas cu o valiza”

10:25, 02.04.2024 - Mario Madalin Dumitru s-a prezentat in la Chefi la cuțite, editia de luni, 1 aprilie, cu un preparat ce i-a adus cuțitul de aur din partea lui chef Alexandru Sautner. Iata cu ce se ocupa tanarul care merge direct in etapa battle-urilor și ce poveste impresionanta de viata are.Concurentul are 15 ani…

Rețeta de paste cu carne și spanac. Un deliciu pe care trebuie sa-l incerci și tu

20:36, 13.03.2024 - Daca te-ai saturat de clasicele rețete cu paste și vrei sa incerci ceva nou, dar nu ai idee ce, atunci gatește rețeta de paste cu carne și spanac. Este un deliciu pe care trebuie sa-l incerci și tu. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de paste cu pesto de busuioc și rucola. Oricine le poate gati

13:55, 08.03.2024 - Rețeta de Paste cu pesto de busuioc și rucola este apreciata pentru experiența culinara bogata și plina de arome pe care o ofera. Combinand ingrediente proaspete și sanatoase, acest preparat cucerește gusturile celor care iși doresc o masa delicioasa și ușor de pregatit.Central in aceasta rețeta este…


Ce parere ai despre aceasta stire?