Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce rămâne după ce lumea dispare de la Marea Neagră. Fotograful Vlad Eftenie a surprins imagini feerice la final de sezon

Publicat:

Vlad Eftenie, cunoscutul arhitect ale carui fotografii au devenit punct de reper pentru imaginea Capitalei, viziteaza periodic litoralul Marii Negre, atras de frumusetea peisajului, dar si de amintirile care-l leaga puternic de Dobrogea.

Ultima incursiune, facuta in prima luna de toamna, l-a facut pe Vlad sa isi exprime dezamagirea pentru felul in care sunt pastrate locurile altadata captivante. Dorul de copilarie l-a manat la Vama Veche si in Costinesti. „Nu l-am mai gasit“, a spus Vlad despre acesta din urma.

Vlad Eftenie (38 ani) este lector universitar la Universitatea…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Harta radonului in Romania, gazul radioactiv ucigaș

16:11, 23.04.2024 - Sunt date alarmante! A crescut numarul cazurilor de cancer pulmonar la nefumatori, iar un motiv este iradierea cu radon, un gaz radioactiv incolor și inodor foarte periculos pentru sanatate daca se acumuleaza in cladiri. Cercetatorii de la Universitatea Babeș-Bolyai avertizeaza ca in cladirile publice…

Un cartier din Alba Iulia, printre zonele din Romania in care gasești cel mai ușor loc de parcare

18:00, 18.04.2024 - Un cartier din Alba Iulia, printre zonele din Romania in care gasești cel mai ușor loc de parcare Un cartier din Alba Iulia, printre zonele din Romania in care gasești cel mai ușor loc de parcare Alexandria, Ramnicu Valcea și Drobeta-Turnu Severin sunt orașele din Romania in care rezidenții au votat…

Statistica sumbra: „Doar 5 la suta se salveaza”

17:55, 17.04.2024 - Ministrul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, Natalia Intotero, a declarat miercuri, la Targu Mures, in cadrul evenimentului „Fara Bariere – TOT Adevarul Despre Droguri”, finantat de Comisia Europeana, ca procentul celor care se salveaza in urma consumului de droguri este sub 5%. „Campania…

DNA, obligata“ sa continue urmarirea penala in dosarul Spitalului Municipal Constanta! Acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat cu Victor Alexandru Ciobotaru, respins

17:11, 19.03.2024 - Judecatorii de la Curtea de Apel Constanta au respins definitiv acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat intre procurorii DNA Constanta si Victor Alexandru Ciobotaru fost actionar majoritar si administrator al companiei Atlas Consulting amp; Proiect SRL, cu sediul in Bucuresti, potrivit unor surse…

Politia Romana scoate la concurs 400 de posturi. Cate sunt la IPJ Constanta

16:50, 15.03.2024 - Politia Romana scoate la concurs 400 de posturi de agenti si ofiteri de politie, precum si de personal contractual, prin incadrare directa, din sursa externa si reincadrare.Potrivit unui comunicat oficial, inscrierile se fac pana la data 27 martie 2024, ora 16.00, inclusiv in zilele nelucratoare. Posturile…

Caminele de la Grozavești, sub invazia șoarecilor, ploșnițelor și a gandacilor

13:15, 14.02.2024 - Cazul caminelor de la Grozavești, administrate de prestigioasa Universitate din București, a devenit un exemplu dezolant al neglijenței și indiferenței fața de condițiile de trai ale studenților. Intr-o perioada in care educația ar trebui sa fie prioritara și sa ofere un mediu propice dezvoltarii academice…

Universitatea Ovidius Constanta: Stagiu de practica extracurriculara la Bruxelles pentru studentii Facultatii de Știinte ale Naturii si Știinte Agricole

13:41, 08.02.2024 - Stagiu de practica extracurriculara la Bruxelles pentru studentii Facultatii de Stiinte ale Naturii si Stiinte Agricole Universitatea Ovidius din Constanta UOC , prin Facultatea de Stiinte ale Naturii si Stiinte Agricole FSNSA , in colaborare cu Universitatea din Bucuresti, drept coordonator, Universitatea…

Transport și mutari de mobila in Romania: Evoluția serviciilor profesionale și semnificația lor actuala

12:00, 31.01.2024 - Suntem in 2024, iar serviciile de transport și mutare a mobilei au devenit o prezența constanta in peisajul urban romanesc. Intr-o lume din ce in ce mai pe graba, unde timpul și eficiența sunt tot mai prețuite, aceste servicii s-au transformat de la simple opțiuni la necesitați vitale. Dar cum s-a ajuns…


Ce parere ai despre aceasta stire?