Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În ce relații au rămas Laura Cosoi și Smiley! Ce mesaj emoționant i-a transmis actrița fostului iubit și Ginei Pistol

Publicat:

Smiley și formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, insa va mai amintiți de relația artistului cu ? Cum se ințeleg cei doi acum și ce mesaj emoționant i-a transmis actrița fostului iubit și prezentatoarei de la ”Chefi la cuțite”?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, mesaj emoționant la 5 zile de la inmormantarea fiicei sale: "Nu pierzi un suflet drag doar o singura data"

12:40, 31.03.2024 - La cinci zile de la inmormanatrea fiicei sale, tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, a transmis un mesaj emoționant. Iata ce postare a facut publica parintele indurerat!

Bogdan de la Ploiești o sarbatorește pe mama lui. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul: „Mulțumesc ca mi-ai dat viața!” / FOTO

13:55, 23.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Bogdan de la Ploiești și asta pentru ca mama lui iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, artistul i-a transmis un mesaj emoționant femeii care i-a dat viața. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare!

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!

Cristian Daminuța iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj emoționant i-a transmis Madalina, soția lui: „Aș avea sa iți spun...” / FOTO

15:40, 15.02.2024 - Cristian Daminuța are toate motivele sa radieze de bucurie! Indragitul fotbalist iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Ce mesaj emoționant a transmis Madalina, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, pe rețelele de socializare cu aceasta ocazie. Sportivul se bucura de o familie implinita alaturi…

Remarca ”magulitoare” la adresa Ginei Pistol. „Smiley a plecat cu boxerul in SUA”

07:35, 08.02.2024 - O remarca deloc magulitoare la adresa Ginei Pistol, partenera de viața a lui Smiley. O tunsoare nereușita a acesteia a atras atenția. Nu i-a scapat nici Marianei, fosta Moculescu, prilej sa-și aminteasca ce i-a facut Smiley in platou la Maruța. ,,Ce sa spun… Smiley a plecat cu boxerul in SUA… Gina Pistol,…

Lița Dumitru, idolul lui Gica Hagi, mesaj emoționant de ziua fostului mare fotbalist: „A fost, este și va ramane «Regele»”

16:10, 05.02.2024 - Lița Dumitru (74 de ani), fostul mare fotbalist al Romaniei stabilit in Statele Unite ale Americii, dar n-avea cum sa uite de ziua de naștere a lui Gica Hagi, iar prin intermediul Gazetei Sporturilor a avut un mesaj pentru „Rege” Hagi implinește astazi varsta de 59 de ani. Antrenorul și principalul…

Connect-R i-a pregatit o surpriza fiicei sale care a implinit 10 ani. Cum arata Maya și ce mesaj emoționant a transmis artistul

17:25, 26.01.2024 - Connect-R a demonstrat de fiecare data cand a avut ocazia cat de mult iși iubește fiica și cat de mult iși dorește sa o faca fericita prin indeplinirea tuturor dorințelor. Iata cum a surprins-o de aceasta data artistul pe Maya.


Ce parere ai despre aceasta stire?