Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce „mere” cu mere? Delicioasele fructe sunt ingredientele perfecte pentru supe, salate ori sosuri servite lângă friptură

Publicat:

Hai sa iesim un pic din tiparele conform carora merele sunt gustari sau ingrediente pentru prajituri! Cu un pic de imaginatie, poti crea un intreg meniu din ele! Merele sunt delicioase transformate in supa, dau o savoare aparte fripturii de porc, iar daca vrei ceva usor, mai… de regim, dar foarte gustos, poti incerca o salata cu mere. : 1 kg mere, 4 linguri de zahar, o lingurita de scortisoara, 100 g faina, 75 g unt, 75 g zahar pudra, unt pentru uns tava. Preparare: din faina, zahar pudra si untul la temperatura camerei se face un aluat care se faramiteaza in mana ca sa capete…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Rețete de prajituri marmorate

09:05, 15.04.2024 - Prajitura marmorata este, de regula, aluatul pufos, fraged, in care adaugi diferite ingrediente și arome care sa se imbine perfect in straturi distincte, pentru a obține un aspect marmorat. Iata și cateva rețete de prajituri marmorate.De regula, daca adaugi cacao sau creme de prajituri, sau așezi prajitura…

Condimentul pe care trebuie sa-l consumi dimineața, pe stomacul gol. Beneficii uluitoare pentru sanatate

11:16, 21.03.2024 - Despre mierea de albine vorbim de foarte mult timp, știm ca este un podus natural realizat in stupi și ofera o serie de nutrimenți de cea mai buna calitate organismului uman. Scorțișoara , folosita mai ales pentru a condimenta anumite preparate, in combinație cu mierea de albine se transforma intr-un…

Condimentul pe care trebuie sa-l consumi dimineața, pe stomacul gol. Beneficii uluitoare pentru sanatate

07:40, 21.03.2024 - Despre mierea de albine vorbim de foarte mult timp, știm ca este un podus natural realizat in stupi și ofera o serie de nutrimenți de cea mai buna calitate organismului uman. Scorțișoara , folosita mai ales pentru a condimenta anumite preparate, in combinație cu mierea de albine se transforma intr-un…

Pulpa de rata cu ceapa caramelizata si cuscus

00:35, 15.03.2024 - Ingrediente: pulpa de rata condimente (sare, piper, cimbru) felii de portocala Se condimenteaza pulpa de rata si se pune pe 2-3 felii de portocala, invelita intr-o hartie de copt. Se introduce la cuptor, 40 de minute la 180 de grade, apoi se creste temperatura la 200 de grade, cu ventilatie si se scoate…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Secretul celei mai gustoase creme de zahar ars cu mere. E delicioasa

15:46, 07.03.2024 - Crema de zahar ars este un desert foarte delicios care, pentru mulți dintre noi, ne aduce aminte de copilarie. Puteți incerca urmatoarea rețeta de crema de zahar ars cu mere. Este foarte delicioasa. Rețeta crema de zahar ars cu mere Crema de zahar este este un desert iubit de mulți oameni. Merele din…

Reteta pentru doua anotimpuri intr-unul singur: gutui umplute cu carne

21:00, 10.02.2024 - 6 gutui mari1 lamaie6 linguri de unt nesarat sau margarina2 cepe mari, tocate marunt350g carne de miel dezosata, tocata1 rosie mare, ferma, coapta sau 2/3 cana de piure de rosii la conservaSare si piper negru proaspat macinat1 lingurita de scortisoara½ lingurita de cuisoare1 legatura de patrunjel proaspat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?