Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce iti poate AFECTA foarte tare calitatea SPERMEI

Publicat:

Un nou studiu arata ca stresul poate dauna calitatii spermei în modpermanent, iar dezvoltarea creierului copilului va fi periclitata.
Cercetatorii au descoperit ca, în randul persoanelor care au avut tulburari de anxietate sau depresie ca adulti, adolescenti sau chiar copii, se poate produce o schimbare genetica de lunga durata a calitatii spermei, informeaza &"&".

Vezi si: Sange in sperma: examinarea doctorului

Cercetatori de la &"University of of Medicine&" declara ca este pentru prima oara cand s-a gasit o legatura între…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Invazia microplasticelor

05:10, 26.03.2024 - Peste 380 de milioane de tone de plastic sunt produse in fiecare an. Plasticul este extrem de rezistent, dar atunci cand incepe sa se degradeze, el elibereaza particule mici de plastic in mediu. Microplasticele, particule mai mici de 5 milimetri, și nanoplasticele, particule mai mici de 1000 de nanometri,…

Acces Direct. O mama lupta sa scoata adevarul la lumina. Femeia susține ca fiul ei a fost ucis cu sange rece: "Geaca lui a fost gasita..." / VIDEO

17:45, 18.03.2024 - Crima la stana? Se implinesc 7 ani de cand mama Victoria lupta pentru a-i face dreptate fiului sau care a fost gasit mort langa stana la care lucra. Barbatul fusese dat disparut, iar trupul neinsuflețit a fost gasit dupa aproape trei saptamani dupa ce autoritațile au fost alertate.

Un nou tratament antigripal fara vaccin ar putea salva sute de mii de vieți

14:45, 16.03.2024 - Tratament antigripal fara vaccin Cercetatorii sunt pe cale sa descopere un nou tratament antigripal și aceasta nu are legatura cu vaccinarea antigripala. Oamenii de știința au stabilit deja ca unii viruși și bacterii provoaca infecții in organism prin prinderea mai intai de moleculele de zaharoza de…

Dezvaluiri științifice: Virusul Covid ramane in sange timp de peste un an. Ce au mai descoperit cercetatorii

14:35, 15.03.2024 - In urma a doua studii realizate de oamenii de știința, aceștia au descoperit bucați de SARS-CoV-2, denumite antigene COVID, care pot sa ramana in sange pana la o perioada de aproximativ 14 luni dupa infecție. Aceste bucați de SARS-CoV-2 pot ramane timp de mai bine de doi ani in mostre de țesut de la…

Pericolele ascunse din spatele cafelei cu lapte: semnalul de alarma tras de un cunoscut neurolog

08:15, 01.03.2024 - Iubim cafeaua și suntem norocoși ca aceasta bautura nu este doar gustoasa, ci are numeroase beneficii pentru sanatate atunci cand este consumata in mod moderat.Diverse studii au legat consumul de cafea de un risc redus de boli cardiace, diabet și Parkinson, printre altele.Cu toate acestea, un expert…

Grupa sanguina indica predispoziția pentru anumite afecțiuni grave. Iata ce spun studiile!

08:45, 19.02.2024 - Cercetatorii au descoperit ca, in afara de genele și stilul de viața, tipul de sange poate juca, de asemenea, un rol major in dezvoltarea anumitor tipuri de boli. Sa incepem prin identificarea celor patru tipuri diferite de sange pe care oamenii le pot avea. A, AB, B și O sunt cele patru tipuri principale…

Studiu: Proteinele pot prezice cu zece ani mai devreme cine va avea dementa

11:45, 13.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China. Studiul, publicat in revista Nature Aging, face…

Cercetatorii considera ca modalitatea de clasificare a cancerelor trebuie sa se schimbe

00:11, 05.02.2024 - Clasificarea unui cancer metastazat in functie de organul in care boala a aparut pentru prima data este o metoda depasita si poate sa ii impiedice uneori pe anumiti pacienti sa aiba acces la un tratament adaptat, considera cercetatorii de la Institutul Gustave-Roussy din orasul francez Villejuif intr-un…


Ce parere ai despre aceasta stire?