Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce i-a cerut mama lui Răzvan Ciobanu Ritei Mureșan. Îi va face pomana de 40 de zile!

Publicat:

Cu lacrimi in ochi, dupa inmormantare, pe aleile cimitirului, mama lui Razvan Ciobanu a rugat-o pe Rita Mureșan sa-I faca și ea, separate parstasurile importante. Distrusa de durere, mama lui Razvan Ciobanu a mai ramas la cimitir minute bune dupa inmormantare. In timp ce tatal acestuia s-a ocupat de coroanele ramase in biserica și s-a asigurat ca mormantul fiului sau va fi bine ingrijit. Printre coroanele primite, se afla și un bust de plastic, imbracat in flori, adus de Catrinel, o buna prietena de-a regretatului creator de moda. Mama lui Razvan Ciobanu a rugat-o pe Rita Mureșan, cu lacrimi in…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Durere fara margini la Susleni: Ana-Maria, tanara insarcinata gasita moarta la Telenești, petrecuta pe ultimul drum

15:46, 23.04.2024 - Lacrimi și durere fara margini la Susleni. Ana-Maria Guja, tanara insarcinata de 19 ani, care a fost gasita moarta la Telenești, la 8 zile dupa dispariție, a fost petrecuta astazi pe ultimul drum in satul sau de baștina.

Lacrimi de durere intr-o aeronava Ryanair! Un tanar a murit subit intr-un zbor deasupra Italiei. Avea 33 de ani si peste cateva luni devenea tata

22:15, 18.04.2024 - Drama intr-o familie, in timpul unui zbor cu o aeronava Ryanair, deasupra Italiei. Un barbat de 33 de ani a murit subit la cativa pasi de sotia sa insarcinata, aflata pe un alt rand de scaune.

Mama lui Florin Dița, distrusa de durere dupa moartea fiului ei! Femeia nu iși mai gasește liniștea, dupa accidentul tragic: ”Am pierdut...”

09:36, 13.03.2024 - Florin Dița a murit in urma cu cateva zile, in accidentul rutier cumplit din Vrancea. Moartea lui a lasat in urma multa durere, mai ales in cazul mamei sale, care este distrusa de suferința. Dupa accidentul rutier, femeia nu mai reușește sa iși gaseasca liniștea și a transmis mesaje dureroase pe rețelele…

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

O voce sclipitoare a plecat la ingeri. Mile a lasat in urma lui lacrimi și durere: ,,Sunt un musafir in viața mea”

08:05, 28.02.2024 - Muzica populara din vestul țarii a ramas fara inca un alt indragit artist. Mile, așa cum ii spuneau toți apropiații, pe numele real Mihai Leric,... The post O voce sclipitoare a plecat la ingeri. Mile a lasat in urma lui lacrimi și durere: ,,Sunt un musafir in viața mea” appeared first on Special Arad…

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Lacrimi și durere la priveghiul lui Gabi Stangau! Celebrul violonist din Maramures a murit in accident de ATV / FOTO

13:30, 20.02.2024 - O atmosfera incarcata de emoție și durere i-a cuprins pe cei prezenți la priveghiul lui Gabi Stangau, celebrul violonist care și-a gasit sfarșitul intr-un tragic accident de ATV. Imaginile postate pe o rețea de socializare.

Exclusiv! Lacrimi și durere pentru Gino Iorgulescu! Mama președintelui LPF s-a stins din viața!

16:35, 05.02.2024 - Necazurile nu se mai termina pentru Gino Iorgulescu! Dupa ce fiul sau, Mario Iorgulescu, a produs un accident care a dus la un deces, șeful LPF și-a pierdut și cea mai scumpa ființa din lume. CITEȘTE AICI MAI MULTE DETALII!  


Ce parere ai despre aceasta stire?