Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce graviduță sexy! Ioana Grama s-a afișat complet dezbrăcată, în primul trimestru de sarcină

Publicat:

a dat vestea cea mare in urma cu o zi și este nerabdatoare sa aduca pe lume primul ei copil! Celebra bloggerița se afla in vacanța in Bali alaturi de iubitul ei, iar cei doi profita la maxim de timpul petrecut impreuna.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actrița celebra care a fost concediata dupa ce s-a afișat aproape goala. Șefii nu au putut sa-i ierte obraznicia

18:16, 24.04.2024 - Se spune ca la Hollywood imposibilul devine posibil, sau ca aici este locul tuturor posibilitaților, insa unii s-ar putea sa fi ințeles greșit acest lucru. Se pare ca unele vedete de peste ocean au uitat ca sunt mereu in centrul atenției, astfel ca, și-au patat imaginea fara sa iși dea seama, noteaza…

Dublul test și morfologia de prim trimestru: Cum determinam riscurile in sarcina

08:41, 17.04.2024 - Odata confirmata sarcina, femeia gravida trebuie sa parcurga o serie de teste cu ajutorul carora medicul obstetrician evalueaza sanatatea fatului. Aflam mai mult despre aceste teste de la Dr. Ana Chioveanu, medic primar obstetrica-ginecologie.

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, in primul trimestru al anului 2024

10:20, 03.04.2024 - In perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat catre buget de stat suma de 312.500.000 de lei, suma ce reprezinta taxe, contribuții și impozite aferente operațiunilor tuturor entitaților din Romania ale Grupului.

(foto) Iubita lui Dan Ionița, cu burtica la vedere. Cuplul, intr-o sesiune foto incendiara, in ultimul trimestru de sarcina al Cristinei

14:15, 20.03.2024 - Bloggerul Dan Ionița și iubita sa, Cristina, urmeaza sa devina in curand parinți. Cu aceasta ocazie, cei doi au organizat o sesiune foto in care tanara iși etaleaza burtica de graviduța, dar și a dezvaluit ce nume și-ar dori pentru viitorul bebeluș, scrie SHOK.md.

O celebra artista de la noi este insarcinata. Fanii au fost luați complet prin surprindere de vestea ca așteapta primul ei copil

12:50, 09.02.2024 - Indragita cantareața așteapta primul ei copil și este in culmea fericirii. Aceasta a dat vestea printr-o postare emoționanta facuta in medil online, la care toata breasla a reacționat imediat, copleșind-o cu felicitari.

Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 5, adevarul despre sarcina. Fosta concurenta s-a afișat cu o burtica suspecta in urma cu cateva luni: „Anunțam...” / VIDEO

16:20, 27.01.2024 - Au format unul dintre cele mai indragite cupluri din casa Mireasa, in sezonul 5, dar s-a zvonit ca s-ar fi desparțit de mai multe ori. Sabrina și Perneș au vorbit, de curand, despre relația lor, dar și despre presupusa sarcina, asta dupa ce, in urma cu cateva luni, tanara s-a afișat cu o burtica suspecta.


Ce parere ai despre aceasta stire?