Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce decizie a luat fiul Mărioarei Murărescu, la un an de la moartea mamei sale

Publicat:

Marioara Murarescu, faimoasa prezentatoate de programe de televiziune folclorice si moderatoarea emisiunii "" a lasat, odata cu moartea ei, un mare gol in sufletul apropiatilor, dar si in sufletul celor care au admirat-o.

La slujba de pomenire de un an, Petru, fiul cel mare al fostei realizatoare TV, a preferat sa ramana la fel de rezervat cu privire la ultimele clipe din viata mamei sale si a mai spus ca isi doreste sa pastreze vie memoria mamei sale printr-un proiect cultural.

"A fost un an destul de greu pentru toti apropiatii nostri. Ea a fost o femeie luptatoare.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Cum vede Oana Roman viața, dupa pierderea mamei sale. Ce a marturisit vedeta: „Puterea omului de a-și...” / FOTO

20:00, 13.03.2024 - Oana Roman a vorbit recent despre cum vede viața in prezent, dupa pierderea mamei. Vedeta a facut o postare cu care și-a surprins fanii, prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a marturisit ea!

Acces Direct. O femeie și-a lasat fetițele acasa și ar fi fugit cu vecinul tinerel! Gigi a iertat-o de mai multe ori ca l-a inșelat: „Cu propriul meu nepot...” / VIDEO

17:50, 08.03.2024 - O femeie și-a lasat fetițele acasa și ar fi fugit cu vecinul tinerel! Gigi a iertat-o de mai multe ori pe fosta partenera de dragul copiilor, iar acum trebuie sa aiba grija și de prima fiica a ei, care a fost facuta cu alt barbat. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Oana Roman, mesaj dureros dupa moartea mamei sale

08:50, 23.02.2024 - Mioara Roman, pe numele de fata Mioara Georgescu, s-a stins din viața la varsta de 83 de ani, noaptea trecuta, la azilul din Snagov unde fusese internata de cateva luni.  A murit Mioara Roman. Suferea de boli grave și fusese internata intr-un azil de batrani din Snagov Oana Roman a transmis un mesaj…

O femeie din Galați și-a „uitat” copilul la spital, unde venise in vizita la alt copil, internat. Explicația mamei: „Am fost in oraș”

10:25, 20.02.2024 - O femeie de 39 de ani din Galați este anchetata dupa ce și-a lasat un copil pe holul spitalului. Venise in vizita la fiica sa de 8 ani, internata. La plecare, a uitat sa iși ia și baiatul de 9 ani, care o insoțise.

O femeie si-ar fi abandonat copilul de 9 ani intr-un spital

16:40, 18.02.2024 - O femeie de 39 de ani si-a lasat copilul de 9 ani in incinta Spitalului de Pediatrie din Galati si a plecat. Cel care a sesizat poliția este tatal copilului, potrivit Hotnews . „La data de 17 februarie, la ora 16,10, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Galati au fost sesizati, prin apel SNUAU 112,…

Acces Direct. Alin, amenințat cu moartea de actualul iubit al fostei sale soții. I-ar fi lasat femeii o avere de aproape 100.000 euro: ”Am rupt… / VIDEO

17:30, 29.01.2024 - Un barbat dun Targu Jiu trece prin momente de coșmar, dupa divorțul de fosta soție. Actualul ei iubit l-ar fi amenințat cu moartea și i-ar fi creat mai multe probleme. Barbatul i-ar fi lasat femeii o avere estimata la aproape 100.000 euro, insa s-a ales doar cu necazuri.

Moartea bunicii Cristina de la Chefi la cuțite a lasat un gol imens in sufletul lui Rawi Srouji! Momentele de care iși aduce aminte tanarul: „Vei ramane familia mea” / FOTO

14:16, 26.01.2024 - Pentru Rawi Srouji, ziua de 24 ianuarie 2024 este una dintre cele mai dificile. Bunica Cristina, cea alaturi de care a participat la Chefi la cuțite și a devenit viral pe TikTok, a murit la 88 de ani. Nu numai ca erau vecini, dar aveau o legatura speciala de șase ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?