Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce cadou inedit a primit Gabriela Cristea, de la „mama adoptivă”: „E o tradiție”

Publicat:

Sunt momente de bucurie suprema pentru , care tocmai a devenit mama pentru a doua oara. Printre persoanele care au venit in vizita se numara și , cea considerata „mama adoptiva” a vedetei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

(video) Guțul primește un salariu mai mare ca al Maiei Sandu: „Problema e alta. Pentru ce si de la cine a primit 25 mii euro cadou, ce a facut?

12:11, 10.04.2024 - Maia Sandu a fost intrebata de ce primește un salariu mai mic ca Evghenia Guțul. Șefa statului a explicat ca nu cunoaște de ce se intampla acest lucru și a menționat ca problema nu consta in venitul oficial. „Bașcana a primit 25 mii euro cadou, aici e intrebarea cea mare”, a declarat președinta intr-un…

Topul surpriza in care apare Denise Rifai. Vedeta TV radiaza de fericire: “Am primit un cadou foarte frumos și neașteptat”

13:15, 08.04.2024 - Daca in trecut celebra jurnalista era extrem de radicala și dura, se pare ca asta i-a adus și notorietate, astfel ca azi nu ne mai surpinde topul surpriza in care apare Denise Rifai, iar vedeta TV radiaza de fericire, dupa aflarea veștilor. Denise Rifai, de la economist, la jurnalist cu notorietate…

Tavi Clonda, cadou de zeci de mii de euro pentru Gabriela Cristea! Ce surpriza colosala ii pregatește cantarețul prezentatoarei TV / VIDEO

22:46, 18.03.2024 - Dupa ce și-a implinit dorința, la care visa de 12 ani, Tavi Clonda pregatește o surpriza colosala pentru soția sa, Gabriela Cristea. Cum vrea sa o surpinda cantarețul pe prezentatoarea TV. Spynews.ro a aflat ce pune artistul la cale!

Ce cadou au primit Mihai Gainușa și Oana Paraschiv de la colegii din radio, inainte de plecarea in Asia Express - Drumul Zeilor

14:30, 29.02.2024 - Mihai Gainușa și Oana Paraschiv au primit un cadou induioșator din partea colegilor de la radio, chiar inainte de plecarea in Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cei doi pornesc in aventura vieții lor alaturi de doua talismane norocoase.

Un baiețel de 6 ani, care plangea la infrangerea Farului cu Dinamo, a primit un cadou surpriza de la Gica Hagi

19:35, 14.02.2024 - Dumi, un tanar suporter in varsta de doar 6 ani, care a capturat inimile intregii țari cu lacrimile sale in timpul infrangerii echipei sale iubite, Farul, in fața lui Dinamo, a primit o surpriza memorabila din partea clubului sau de suflet.

David Beckham a primit un cadou inedit de la Victoria de Valentine's Day: „Ce poți sa-i iei unui om care are totul?”

16:55, 14.02.2024 - David Beckham a primit un cadou inedit de la soția lui, Victoria, de Valentine's Day. Fostul star de la Manchester United și Real Madrid a publicat pe Instagram ce i-a facut cadou fosta Spice Girl de Valentine's Day. David Beckham, cadou inedit de la Victoria Beckham de Valentine's Day Cele doua vedete,…

Un barbat a primit cadou de la mama lui o broasca „urata” din ceramica. Ce „secret” uriaș ascundea obiectul. Omul a ramas masca

16:55, 08.02.2024 - In urma cu ceva timp, un barbat a primit de la mama lui drept cadou o broasca din ceramica. Nu mica a fost surpriza omului atunci cand a descoperit ce „secret” ascunde obiectul. Viața lui s-a schimbat radical.


Ce parere ai despre aceasta stire?