Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce beneficii are combinaţia bicarbonat-ulei de cocos

Publicat:

Inainte sa scoti bani multi din portofel pentru produsele de infrumusetare, afla ca sunt doua ingrediente pe care ar trebui sa le ai in bucatarie, a caror combinatie face minuni.

Unul dintre ele este uleiul de cocos, un aliment-minune foarte versatil care este excelent atat in mancaruri, cat si in scopuri medicale si cosmetice. Gratie compusilor sai, uleiul de cocos poate elimina bacteriile de la nivelul pielii, hidrateaza pielea si chiar o protejeaza de razele soarelui.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu lamaie și cocos. Desert delicios de post

22:50, 17.04.2024 - Daca iți este pofta de ceva dulce, dar nu mai știi ce sa mai faci pentru tine și pe cei dragi, pentru ca ții post, noi avem soluția care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lamaie și cocos. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Faina, uleiul și zaharul s-au ieftinit, cartofii s-au scumpit: evoluția la zi a prețurilor de consum (tabel)

11:35, 13.03.2024 - Laptele de vaca, ouale, faina și uleiul sunt cateva dintre alimentele ale caror prețuri s-au ieftinit in luna februarie, comparativ cu luna ianuarie, conform datelor Institutului National de Statistica (INS). De cealalta parte, cartoful, una dintre cele mai folosite legume in bucataria romaneasca, s-a…

Ce inseamna daca ai coatele mai inchise la culoare. 5 substanțe la indemana care te scapa de aceasta problema

00:11, 01.03.2024 - Afla de ce se innegrește pielea coatelor și ce poți face pentru a scapa de aceasta problema inestetica.Cu siguranța nu este placut sa iți admiri pielea pe care o ingrijești cu sfințenie și apoi sa constați ca ai niște coate inestetice, inchise la culoare. Acesta este rezultatul neglijarii lor de-a lungul…

Beneficii pentru sanatate ale migdalelor: Ajuta la calmarea, tonifierea și intinderea pielii

11:51, 27.02.2024 - Migdalele sunt adevarate cufere de comori atunci cand vine vorba de nutrienți precum vitamina E, zinc, potasiu și acizi grași. Acestea va pot stimula memoria, pot menține o vedere buna, poți stimula sistemul imunitar și chiar va ajuta la imbunatațirea digestiei. Acestea sunt și o sursa potrivita pentru…

Uleiul de smirna – darul naturii?

05:10, 16.02.2024 - Smirna este cunoscuta pentru parfumul sau bogat, afumat și dulce, iar cercetarile științifice moderne incep sa gaseasca dovezi care sugereaza ca smirna poate oferi unele beneficii pentru sanatate. Cu toate acestea, este important de reținut ca multe dintre aceste afirmații necesita studii suplimentare.…

Ce beneficii miraculoase are uleiul de catina pentru frumusețe. La ce te ajuta

21:31, 13.02.2024 - Uleiul de catina este un ajutor miraculos pentru frumusețe și are beneficii uimitoare pentru organism. Apare pe lista ingredientelor multor produse cosmetice, iar specialiștii recomanda folosirea lui și in stare pura. Iata la ce te ajuta.

Bautura cu mar și frunze de dafin. Nu o sa mai ai nevoie de medicamente. Ce beneficii aduce și cum sa o consumi

17:20, 01.02.2024 - Combinația dintre mar și frunze de dafin poate avea o mulțime de beneficii asupra sanatații. Specialiștii o recomanda, in special in sezonul rece, dar bautura poate fi consumata și in restul anului, pentru a rezolva alte probleme.

Ceaiurile care te scapa de constipație. Leacuri naturale cu beneficii pentru sanatate

12:31, 27.01.2024 - Descopera secretele unui tranzit intestinal sanatos și eficient cu ajutorul unor remedii naturale. In lupta impotriva constipației, ceaiurile reprezinta unele dintre cele mai valoroase aliațe, oferind nu doar o placere gustativa, ci și beneficii terapeutice considerabile.


Ce parere ai despre aceasta stire?