Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PRIMA fotografie din acest an cu Andreea Mantea in costum de baie!

Publicat:

se afla in aceste zile in vacanta, dar nu a uitat de fani. In urma cu cateva ore, bruneta a postat o fotografie pe o retea de socializare in care apare intr-o ipostaza foarte sexy.


Chiar daca se afla in concediu, nu a uitat de fanii ei de pe o retea de socializare. Vedeta a postat o fotografie inedita, in care apare in costum de baie, in timp ce se afla pe o plaja. "Sa aveti un weekend racoros!!! Va pup cu drag!", a fost urarea Andreei pentru fani.



Mai mult, fanii Andreei au reactionat imediat la vederea fotografiei, dar unii admiratori…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Platformele de socializare, interzise in timpul Postului Paștelui? E pacat sa le folosești? Ce spune preotul Vasile Ioana: "Degeaba mananci..." 

14:45, 21.03.2024 - La inceputul acestei saptamani, pe data de 18 martie, a inceput Postul Paștelui. Prin intermediul unui video pe care l-a publicat in mediul online, preotul Vasile Ioana i-a sfatuit pe credincioși sa nu mai foloseasca rețelele de socializare daca aleg sa posteasca. 

Cum s-a filmat Cristina Șișcanu, dupa inmormantarea tatalui. Vedeta si-a suparat fanii: „Sunt buni si banii, dar esti prea de tot!”

09:11, 12.03.2024 - Cristina Șișcanu depașește cea mai dificila persoana a vieții sale. Soția lui Madalin Ionescu și-a pierdut tatal, tragedie care i-a dat complet existența peste cap. Chiar și in aceasta perioada de doliu, fanii tot i-au gasit nod in papura și i-au marturisit cat de suparați sunt pe ea. Ce critici a primit…

Sosoaca, promovata de oamenii lui Putin. Ce mesaj al senatoarei a distribuit Dmitri Rogoz pe o rețea de socializare rusa

14:35, 06.03.2024 - Dmitri Rogozin, fostul șef al Agenției Spațiale ruse, actual senator al regiunii Zaporojie, din sudul Ucrainei, care a fost ocupata de Rusia, a publicat pe o rețea de socializare ruseasca o declarație politica a senatorei Diana Sosoaca, la cerința acesteia.

Cu cine a fost Dana Budeanu colega de facultate in Anglia. Gafa facuta de vedeta, fanii au taxat-o imediat

11:56, 21.02.2024 - O dezvaluire surprinzatoare a facut furori in mediul online! Romanii au fost uimiți cand au auzit cu cine a fost Dana Budeanu colega de facultate in Anglia. In timpul unei povești fabuloase, vedeta a facut insa o gafa ce nu a trecut neobservata și netaxata de fani. O dezvaluire surprinzatoare Dana Budeanu…

Delia, vacanta superba in Tenerife. Cum s-a fotografiat vedeta alaturi de Razvan, sotul ei. Fanii s-au panicat

10:41, 13.02.2024 - Delia Matache și Razvan Munteanu au mers din nou in vacanța, la scurt timp dupa ce artista a implinit 42 de ani. De aceasta data, au ales o locație exotica: Tenerife. O imagine publicata de cantareața, printre multe altele, a generat panica in randul utilizatorilor online. Detaliul care te face sa ramai…


Ce parere ai despre aceasta stire?