Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz șocant la Fetești. Un polițist din Ialomița s-a împușcat în cap cu arma din dotare

Publicat:

Gest disperat al al unui politist din Ialomita, agent sef în cadrul Serviciului Transporturi Feroviare Ialomita. Barbatul s-a împuscat în cap cu arma din dotare și în aceste clipe se zbate între viata si moarte la Spitalul de din București.

Potrivit publicației indepedentaonline.ro, agentul șef de la transporturi feroviare, G., în vârsta de 42 de ani intrase în tura duminica dimineața, 27 iulie 2014.

Ajuns în zona de triaj a CFR Fetești, agentul a scos pistolul pe care-l avea în dotare

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kaufland Romania aduce Caravana A.C.C.E.S. in Craiova

11:40, 23.04.2024 - Alaturi de George Balta și Tedy Necula promoveaza incluziunea și oportunitațile de munca pentru persoanele cu dizabilitați in toata țara Kaufland Romania a lansat „Caravana A.C.C.E.S.”, impreuna cu George Balta, ambasadorul programului Kaufland A.C.C.E.S ., fost jucator de rugby, maratonist in scaun…

Scene dramatice pe o strada din municipiul Deva. Un polițist a salvat viața unui localnic in ultimul moment

14:50, 22.03.2024 - Un polițist din Hunedoara a reușit sa salveze viața unui devean, care s-a prabușit pe o strada din municipiul Deva. Agentul de poliție l-a readus in simțiri, dupa ce i-a aplicat manevrele de resuscitare.

Ultimele ore din viata unui politist care s-a impuscat in cap cu arma din dotare. Detalii de la Politia Neamt

12:40, 22.03.2024 - In contextul unor speculatii aparute in cazul decesulului unui subofiter, care activa la Biroul Rutier Roman, Politia Neamt aduce clarificari pentru a inlatura suspiciunile legate de acesta sinucidere

Un politist de la Rutiera s-a impuscat in cap. Agentul era in timpul serviciului și s-a dus acasa

18:20, 19.03.2024 - Criminalistii de la Inspectoratul Judetean de Politie Neamt cerceteaza imprejurarile in care un coleg de la Biroul Rutier Roman a recurs la un gest extrem: sinucidere prin impuscare. Cel care a decis sa-si curme zilele este un subofiter in varsta de 39 de ani, tragedia consumandu-se luni, 18 martie…

Atentat la viața unui polițist. Șoferul drogat l-a tarat un kilometru cu mana prinsa in portiera

09:55, 11.03.2024 - Un tanar a fost reținut pentru 24 de ore pentru ca a refuzat sa fie testat pentru consumul de droguri. Șoferul a plecat de pe loc cu autoturismul și i-a prins mana unui polițist intre geam și portiera. Agentul a fost tarat pe o distanța de aproximativ un kilometru.

Marius și-a pierdut un picior in urma unui accident nefericit. Are nevoie de o proteza pentru o viața normala

21:11, 29.02.2024 - La 33 de de ani, ai viața inainte și o mulțime de planuri. Pentru un tanar dambovițean cursul destinului s-a schimbat printr-un accident nefericit, in urma caruia a suferit leziuni grave, inclusiv secționarea arterei femurale .A fost supus unui lung șir de intervenții chirurgicale, timp de 10 ore, la…

Caz șocant in Galați! Un polițist, lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze

13:25, 29.02.2024 - Un polițist din Galați a fost lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze. Agentul a fost transportat de urgența la spital pentru a primi ajutor din partea medicilor. In ce stare se afla in urma impactului.

Polițist din București, lovit cu mașina de un șofer drogat și beat! Agentul se afla in misiune

10:40, 24.02.2024 - Intr-un incident șocant petrecut in Capitala, un polițist a fost victima unui șofer drogat și beat, care l-a lovit cu mașina in timp ce se afla intr-o misiune de serviciu. Evenimentul tragic a avut loc in timp ce agentul se afla in exercitarea atribuțiilor sale in zona de lux a orașului.


Ce parere ai despre aceasta stire?