Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz şocant în Vrancea: O fată de 13 ani, violată de 5 tineri. Totul a fost filmat şi pus pe internet

Publicat:

Cei cinci tineri din Vrancea acuzati ca au rapit si violat o fata de 13 ani si apoi au distribuit pe internet imagini filmate în timpul faptelor, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Vrancea: Fetița de 12 ani, amenințata, șantajata și violata timp de mai multe luni

12:05, 05.04.2024 - O fetița de 12 ani din Vrancea a fost amenințata, șantajata, batuta și violata timp de mai multe luni de un barbat care i-a caștigat increderea și fața de care dezvoltase sentimente de iubire. Barbatul a fost arestat preventiv.

Șocant! Copila de 12 ani, amenințata, șantajata și violata timp de mai multe luni

11:05, 05.04.2024 - O fetița de 12 ani din Vrancea a fost amenințata, șantajata, batuta și violata timp de mai multe luni de un barbat care i-a caștigat increderea și fața de care dezvoltase sentimente de iubire. Barbatul a fost arestat preventiv.

Fereasca Dumnezeu! Maicuțe false ofera servicii ritualice pe internet: Poliția a intrat imediat pe fir

13:50, 03.04.2024 - Noua persoane ar fi creat pagini de interne prin care, dandu-se maicuțe, ar fi oferit servicii ritualice, pacalind astfel mai mulți oameni cu peste 250.000 de lei. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Targu-Neamț,…

Caz șocant la Florești: O femeie de 61 de ani, atacata in propria casa, batuta și violata. Poliția cauta infractorul

12:40, 14.03.2024 - O femeie din Florești a fost agresata fizic și violata in propria casa. Potrivit polițiștilor cazul a avut loc pe data de 12 martie in jurul orei 19:00. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea individului și locul aflarii acestuia.

GALERIE FOTO! Soveja. 20 de locuințe vor fi construite prin ANL

13:40, 12.03.2024 - Primaria Soveja va construi doua blocuri de locuințe pentru tineri in localitate. Blocurile vor avea regim de inalțime parter+doua etaje și vor avea 20 de apartamente. Finanțarea este asigurata prin Agenția Naționala pentru Locuințe, care a și scos la licitație contractul de proiectare și execuție lucrari…

Recomandari pentru tineri pentru navigarea in siguranța pe internet. Ce date nu trebuie dezvaluite

08:25, 14.02.2024 - „Clubul de Siguranța Online” inițiat de Poliția Romana, DNSC și ARB a organizat o serie de workshop-uri pentru a-i invața pe copii și tineri cum sa navigheze in siguranța pe internet.


Ce parere ai despre aceasta stire?