Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cavalerii Templieri ai „Sfintei Cruci” din Deva, alături de Maestrul Ștefan Popa Popa’s, la deschiderea „Muzeului Popa’s” și Salonului Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice din Timișoara!

Publicat:

Timp de trei zile, in perioada 18-20 octombrie 2019, Timișoara a devenit veritabila „Capitala internaționala a caricaturii și artei satirice de pe Mapamond”. Ajuns la cea de-a VII-a ediție, evenimentul a dobandit o notorietate rasunatoare pe coordonatele artei satirice internaționale. Inițiatorul, fondatorul și arhitectul Salonului Internațional de Caricatura de Presa și Arte Vizuale Satirice, care prefațeaza brandul „Timișoara – Capitala Culturala Europeana, 2021”, este nimeni altul decat reputatul artist plastic – Maestrul Ștefan Popa Popa’s, declarat in mod oficial Ambasador…

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se deschide Punctul Muzeal de la Parța. Poate fi vizitat doar in weekend

17:40, 06.03.2024 - Chiar de Ziua Femeii, in comuna Parța se deschide Punctul Muzeal ce aparține de Muzeul Național al Banatului din Timișoara. Din lipsa de personal, va putea fi vizitat doar in weekend sau la cerere de catre grupuri in timpul saptamanii.

Disputa pentru Festivalul Luminilor: firma care a contestat licitația a caștigat

14:50, 16.02.2024 - Situație tensionata intre o firma privata și Muzeul Național al Banatului. Instituția intenționa sa inchida 2023, anul in care Timișoara a deținut titlul de Capitala Culturala Europeana, cu un eveniment de anvergura: Festivalul Luminilor. Insa manifestarea, la care erau așteptate zeci de mii de persoane,…

Ancheta exploziva: Vasile Dancu primește 143.000 de euro pentru „monitorizarea culturala” a proiectului „Timișoara – Capitala Europeana a Culturii in anul 2023”

21:50, 13.02.2024 - Ancheta publicata de cotidianul clujean dezvaluie un contract controversat caștigat de catre Vasile Dancu. Suma de 143.000 de euro a fost obținuta prin intermediul casei de sondaje IRES, controlata de catre influentul lider al social democraților, pentru o așa-numita „monitorizare culturala”.Ancheta…

Arta creata la Garana, in expoziție la Muzeul Banatului din Timișoara

08:10, 06.02.2024 - Muzeul Național al Banatului vernizeaza joi, 8 februarie, de la ora 18:00, in mansarda B2 a bastionului Theresia, expoziția „Garana 2023 – Simpozion de Arta Contemporana”, ajuns la cea de-a XIII-a ediție. In jur de 50 de lucrari de pictura și sculptura aparținand unor artiști din țara dar și din strainatate,…

Expoziția „Garana 2023 – Simpozion de Arta Contemporana”, aproape de debut

13:06, 05.02.2024 - Muzeul Național al Banatului in colaborare cu Fundația Herczeg și cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Egeria va invita sa admirați pe simezele Bastionului Theresia din Timișoara, rezultatul celei de-a XIII-a ediții a Simpozionului de Arta Contemporana Garana 2023. Sunt aproximativ 50 de lucrari…

Armele care au faurit Romania mai pot fi vazute la Muzeul Național al Banatului pana duminica/FOTO

16:05, 19.01.2024 - Pana duminica, la Timișoara, la Muzeul Național al Banatului, mai puteți vedea expoziția „Arme care au faurit Romania”. Aceasta e deschisa publicului la mansarda B1 a Bastionului Maria Theresia. Aici veți descoperi colecția impresionanta a lui Cosmin Pop, meșter faurar recunoscut in lumea reenactment-ului…

Acces gratuit la expozițiile Muzeului Național al Banatului, de Ziua Culturii Naționale

13:15, 14.01.2024 - Pentru a celebra Ziua Culturii Naționale, Muzeul Național al Banatului din Timișoara iși deschide porțile luni, 15 ianuarie, oferindu-le vizitatorilor posibilitatea sa vada gratuit patru expoziții captivante.

Muzeul National al Banatului din Timisoara va expune piese de patrimoniu din colectiile proprii, reunite in 'Jocuri cu zaruri' din secolele XVI-XVII

12:50, 03.01.2024 - Muzeul National al Banatului (MNB) din Timisoara expune, incepand de miercuri, piese de patrimoniu din colectiile proprii, reunite in "Jocuri cu zaruri" din secolele XVI-XVII, care pot fi vizitate pana la sfarsitul lunii ianuarie, conform Agerpres."Jocul cu astragalii este cunoscut inca din preistorie…


Ce parere ai despre aceasta stire?