Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cățelușa Vanda a produs un conflict între Mihai Petre şi Gabriel Cocu la "Ham talent": „Asta e o exagerare maximă”

Publicat:

Desi are probleme cu inima, oboseste destul de repede si nu are voie sa depuna mult efort, este plina de energie si adora sa se joace.

"Îmi doresc foarte mult sa ajungem în finala pentru ea, pentru ca e un animal minunat", a marturisit , stapâna sa, înainte de a intra pe scena.

În prima semifinala a show-ului "", Vanda a fost vedeta unui moment inedit pe scena, provocând o cearta între jurati.

Dupa ce Cocu atrage atenția asupra unui detaliu care, din punctul lui de vedere,…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Cine dintre cei patru jurați nu va avea echipa in sezonul 13. Concurenții au fost șocați de veste: ”Un moment nefericit” / VIDEO

23:30, 17.04.2024 - Veste incredibila la Chefi la cuțite! Unul dintre jurați a aflat ca nu va avea echipa in sezonul 13 și un concurent iși va pierde cuțitul de aur. Ultimul anunț al Irinei Fodor i-a șocat pe concurenți, caci nu se așteptau la acest lucru. Iata noile reguli și ce se va intampla cu cuțitul sau de aur.

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Elwira Petre a anunțat cine a caștigat amuleta zece. Doi jurați au facut show. Ce a urmat

22:25, 09.04.2024 - Elwira Petre a anunțat cine a caștigat amuleta zece din sezonul 13 Chefi la cuțite, care a fost difuzata pe data de 9 aprilie 2024. Chef Alexandru Sautner și chef Ștefan Popescu au facut show de zile mari in platou, dupa verdictul soției lui Mihai Petre.

Care este cel mai bun moment sa iei vitamina D pentru o absorbție maxima

12:15, 01.04.2024 - Deficitul de vitamina D, sugereaza cercetatorii, apare cel mai adesea ca urmare a unei diete din care lipsesc alimentele care o contin si din cauza faptului ca mulți oameni „nu vad soarele” in timpul iernii și/sau iși acopera pielea in timp ce sunt in aer liber.

„iUmor”, 24 martie. Surprize pentru Cheloo in ediția din aceasta seara, chiar de ziua lui: „Ne-a amenințat sa nu-i luam nimic”

15:45, 24.03.2024 - Cheloo, cunoscutul artist și jurat la emisiunea „iUmor”, implinește astazi, 24 martie, varsta de 46 de ani. Vedeta de la Antena 1 va avea parte de o mulțime de surprize in ediția din aceasta seara a emisiunii din care face parte.Cel de-al șaselea episod al noului sezon „iUmor - Alege comedia”, difuzat…

Profesoara Madalina Fortu, moment uimitor pe scena concursului „Romanii au talent”. Andra: „vocea este foarte placuta”

10:05, 09.03.2024 - ARTISTA… Profesoara barladeanca Madalina Forțu a participat, seara trecuta, la talent show-ul „Romanii au talent”. Aceasta a susținut un moment neașteptat, uimindu-i pe jurați cu vocea și talentul ei la desen. Madalina Forțu a cantat o melodie de la Elvis Presley și a desenat in același timp. „Imi dau…

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. DUO FORZA a incins spiritele pe scena iUmor. Cheloo: „Nu m-a deranjat nimic!”

23:20, 18.02.2024 - S-a dat startul campaniei electorale. In sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! In fiecare duminica, de la 21:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY. Fiecare vot conteaza!

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Ion Paliu și Inna aduc matematica pe scena iUmor. „Sunt mai prost ca un caine!”

22:00, 18.02.2024 - S-a dat startul campaniei electorale. In sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! In fiecare duminica, de la 21:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY. Fiecare vot conteaza!

Scena de groaza la Iași. O persoana a cazut de la etaj printre trecatori – FOTO

18:00, 13.02.2024 - Accidentul s-a produs in zona Metalurgie, scrie BZI. Persoana care a cazut de la etaj este un barbat de 40 de ani și deocamdata nu exista detalii despre modul in care s-a produs accidentul.Știre in curs de actualizare.   


Ce parere ai despre aceasta stire?