Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cățelușa Vanda a produs un conflict între Mihai Petre şi Cocu: „Asta e o exagerare maximă”

Publicat:

Desi are probleme cu inima, oboseste destul de repede si nu are voie sa depuna mult efort, este plina de energie si adora sa se joace.

"Îmi doresc foarte mult sa ajungem în finala pentru ea, pentru ca e un animal minunat", a marturisit , stapâna sa, înainte de a intra pe scena.

În prima semifinala a show-ului "", Vanda a fost vedeta unui moment inedit pe scena, provocând o cearta între jurati.

Dupa ce Cocu atrage atenția asupra unui detaliu care, din punctul lui de vedere,…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Elwira Petre a anunțat cine a caștigat amuleta zece. Doi jurați au facut show. Ce a urmat

22:25, 09.04.2024 - Elwira Petre a anunțat cine a caștigat amuleta zece din sezonul 13 Chefi la cuțite, care a fost difuzata pe data de 9 aprilie 2024. Chef Alexandru Sautner și chef Ștefan Popescu au facut show de zile mari in platou, dupa verdictul soției lui Mihai Petre.

Anghel Iordanescu, impersonat de Ionuț Rusu, intr-un moment spumos pe scena iRoast de Victorie, diseara, de la 20:30, la Antena 1

12:35, 26.03.2024 - Florin Prunea, Helmuth Duckadam, Florin Bratu si Ion Craciunescu sunt juratii iRoast de Victorie, intr-o editie speciala iUmor, dedicata fotbalului romanesc si difuzata la Antena 1 chiar inaintea confruntarii Columbia-Romania, in aceasta seara, de la 20:30.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Moment emoționant pe scena emisiunii. Emi și Cuza, in pielea Stelei Popescu și a lui Alexandru Arșinel. Reacția juraților / VIDEO

22:00, 24.02.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! a adus o noua provocare pentru Emi și Cuza, asta pentru ca au avut de pregatit un moment cu totul special, dar in același timp. S-au transformat in Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Moment impresionat pe scena de la Te cunosc de undeva! Paula Chirila și Romica Țociu s-au transformat in Maria Tanase și Andra: "Un moment atat de romanesc..." / VIDEO

22:35, 17.02.2024 - In sezonul cu numarul 20 al emisiunii Te cunosc de Undeva!, Romica Țociu și Paula Chirila fac echipa. In prima ediție a emisiunii, cei doi concurenți s-au transformat in Andra și Maria Tanase și au interpretat piesa „Cine iubește și lasa”.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Jo și Liviu Teodorescu, moment inedit pe scena emisiunii. S-au transformat in Rihanna și au cantat piesa „We found love”: „Ați fost minunați...” / VIDEO

21:55, 17.02.2024 - In prima ediția a sezonului cu numarul 20 a emisiunii Te cunosc de undeva!, Jo și Liviu Teodorescu au facut un show incendiar. Cei doi s-au transformat in Rihanna și au interpretat piesa „We found love”.

Scena de groaza la Iași. O persoana a cazut de la etaj printre trecatori – FOTO

18:00, 13.02.2024 - Accidentul s-a produs in zona Metalurgie, scrie BZI. Persoana care a cazut de la etaj este un barbat de 40 de ani și deocamdata nu exista detalii despre modul in care s-a produs accidentul.Știre in curs de actualizare.   

DE ULTIM MOMENT: S-a zgalțait Pamantul – Cutremur in Hawaii

23:15, 09.02.2024 - Un seism puternic s-a produs vineri in Hawaii, potrivit Institutului American de Geofizica (USGS), fara a provoca o alerta de tsunami in acest arhipelag din Pacific, informeaza AFP. Acest cutremur cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter s-a produs in apropiere de Pahala, pe insula Hawaii, potrivit…

Eliza și Cosmin Natanticu: ”Power Couple inseamna adrenalina la intensitate maxima. Ne-a purtat de la agonie la extaz!”

14:11, 26.01.2024 - Power Couple Romania – La bine și la greu, show-ul care redefinește relația de cuplu, vine la Antena 1 și AntenaPLAY din 5 februarie, cu o intrecere electrizanta, care aliniaza la start 9 cupluri celebre.


Ce parere ai despre aceasta stire?