Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câte calorii trebuie să mănânci pentru a slăbi

Publicat:

Pentru a slabi sanatos trebuie controlat atat aportul caloric, cat si calitatea nutrientilor introdusi in organism prin mancare. Exista, insa, persoane care sustin ca, desi mananca sanatos, se ingrasa. Ei bine, poti manca mai multe fructe daca vrei sa slabesti, dar nu este recomandat sa mananci trei banane pe zi si un kilogram de capsuni, pentru ca si fructele contin fructoza, forma naturala de zahar, care se poate depune daca este introduse in exces in organism. Mai bine mananci o banana ca gustare si apoi o bucata de gratar de pui/vita/curcan/peste cu o salata cu broccoli.

VEZI SI:…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce este mai sanatos sa mananci: unt sau margarina?

18:30, 08.04.2024 - Untul a fost un aliment de baza timp de secole, cu mult inainte sa apara margarina, la inceputul secolului XX. Dieteticienii afirma ca este dificil de stabilit care dintre ele este mai sanatos.

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

Stil de viata sanatos la varsta a treia! Activitate in cadrul Caminului pentru persoane varstnice din Constanta (FOTO)

12:50, 21.03.2024 - Stil de viata sanatos la varsta a treia Preocuparea pentru sanatate trebuie sa fie o constanta de a lungul vietii. La varsta a treia, oamenii se confrunta cu multiple pierderi, mai ales la nivelul starii de sanatate fizica, psihica, emotionala, transmite Primaria Municipiului Constanta prin intermediul…

Ziua Mondiala a Obezitații - 400 de milioane de copii din intreaga lume vor trai cu obezitate in 2035 ! Afla ce mananci ! Fii informat !

12:06, 04.03.2024 - Astazi, 4 martie, marcam Ziua Mondiala a Obezitații, ce are ca scop conștientizarea in randul consumatorilor cu privire la orientarea catre un stil de viața sanatos bazat pe o alimentație echilibrata, mai ales din perspectiva unei creșteri accelarate, la nivel mondial și european, a ratei de obezitate…

Ce trebuie sa mananci prima data dimineata. Alimentele care iți ofera aportul zilnic de calorii și nutrienți

22:40, 17.02.2024 - Micul-dejun este cea mai importanta masa a zilei. Astfel, alimentele pe care le consumam in aceasta parte a zilei au un impact major asupra funcționarii organismului uman. Iata regulile de care trebuie sa ții cont pentru a avea parte de aportul zilnic de calorii și nutrienți!

Gustarea neașteptata pe care o mananca un cardiolog in fiecare zi. „Sunt bune pentru inima și au doar 31 de calorii”

08:45, 15.02.2024 - Cei mai mulți dintre noi ne confruntam cu pofta de a ronțai cate ceva pe parcursul zilei, deși e clar ca nu ne este neaparat foame. Din pacate, insa, in multe cazuri alegem gustari nesanatoase, care pot deveni un adevarat pericol pentru sanatate. Daca unul dintre obiectivele dvs. de sanatate este sa…

Uleiul de masline sau cel de floarea-soarelui? Care este mai sanatos pentru organism

10:10, 14.02.2024 - Atat uleiul de masline, cat și cel de floarea-soarelui sunt doua tipuri de ulei extrem de folosite in bucatarie. Multe dintre gospodinele au folosit aceste tipuri de ulei, la gatit, ani de zile, insa, puține știu care este cel mai bun pentru cosnsum. Iata care ulei este mai sanatos, de fapt!

Ce cantitate de fructe si legume ar trebui sa mananci pe zi

17:36, 05.02.2024 - Fructele și legumele reprezinta o parte foarte importanta din alimentația noastra, fiind bogate in nutrienți esențiali pentru funcționarea organismului. Dar ce cantitate de fructe și legume ar trebui sa mananci zilnic pentru un aport optim de vitamine și minerale? Iata ce spun studiile:De ce sa mancam…


Ce parere ai despre aceasta stire?