Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Catalin Maruta, cel mai mandru tatic: David, baiatul lui, e un fotograf de exceptie!

Publicat:

, si sotia lui Andra, sunt foarte mandri de copilul lor care, pe masura ce creste, ii uimeste tot mai mult. De curand, David le-a demonstrat celor doi ca, deocamdata, nu are niciun gand nici sa se faca realizator Tv si nici cantaret, ci… fotograf. Desi are numai doi anisori si jumatate, David [...] Catalin Maruta, cel mai mandru tatic: David, baiatul lui, e un fotograf de exceptie!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poliția are nevoie de ajutor pentru a-l gasi pe David. Baiatul de 12 ani a disparut și familia il cauta cu disperare

22:30, 14.04.2024 - Un copil in varsta de 12 ani a plecat de acasa in cursul zilei de astazi și nu s-a mai intors. Familia nu mai știe nimic de minor și a alertat autoritațile. Poliția cere ajutorul romanilor pentru a-l gasi și a-l aduce in siguranța acasa.

Casa din Romania a Regelui Charles se redeschide. Expoziție de excepție a unui fotograf britanic, in șura de la Viscri

16:55, 09.04.2024 - Șura reconvertita a proprietații tradiționale sasești gazduiește, in premiera in Romania, expoziția „The Darkness Within, Copșa Mica 1988 – 1995”, o explorare tulburatoare a impactului pe care industrializarea forțata o are asupra omului și a mediului inconjurator.

Fost capitan la Farul Constanta, un tatic mandru!: Fiica lui Florin Patrascu, premianta la Concursul National de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

17:00, 20.03.2024 - Karina Maria Patrascu a participat la sectiunea muzica romaneasca, categoria 7 8 ani, a Concursului National de Talente Festivalul Romania, desfasurat la Agigea. Fostul fotbalist Florin Patrascu, cel care a jucat si la Farul Constanta, si la SSC Farul Constanta, purtand si banderola de capitan, se bucura…

Star Matinal. Axinte, foarte mandru de fiul lui. Baiatul celebrului actor are 17 ani: „E la informatica...” / VIDEO

11:51, 26.02.2024 - Axinte este foarte mandru de fiul lui. Baiatul celebrului actor are frumoasa varsta de 17 ani. Invitat in platoul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, actorul a vorbit despre fiul sau. Iata ce marturisiri a facut!

Mireasa, sezonul 8. Madi și Sergiu s-au desparțit. Primul mesaj al tinerei dupa ce barbatul a anunțat separarea celor doi

12:20, 11.02.2024 - Sergiu și Madi s-au desparțit! Baiatul a confirmat desparțirea in seara de 10 februarie pe contul sau de Instagram pritnr-un mesaj lung prin care a explicat decizia. La scurt timp a venit și Madi cu partea sa.

Adolescent de 14 ani, lovit de o mașina cand se juca pe strada. Baiatul, transportat la spital

03:00, 25.01.2024 - Un adolescent de 14 a fost ranit, dupa ce a fost lovit de mașina cand se juca pe strada, in Filipestii de Padure, judetul Prahova, potrivit News.ro.  Articolul Adolescent de 14 ani, lovit de o mașina cand se juca pe strada. Baiatul, transportat la spital apare prima data in Money .

Catalin Maruța, catre cei care spun ca baiatul sau seamana cu Jean de la Craiova: „Va face sa va simțiți mai bine?”

12:30, 24.01.2024 - Familia Maruța e ținta unui scandal mediatic iscat in urma apariției Evei in filmul Tati Part Time. Andra și Catalin și-au aparat fiica de criticile aspre ale unora, insa prezentatorul ProTV a atins și un alt subiect sensibil: ironiile pe seama asemanarii lui David Maruța cu Jean de la Craiova.


Ce parere ai despre aceasta stire?