Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălin de la "Mireasă pentru fiul meu" are obiceiuri stranii! Ce face concurentul la ceas de seară

Publicat:

Catalin de la "Mireasa pentru fiul meu" a fost înca de la intrarea lui în casa un concurent destul de controversat. Le-a atacat pe fete când au gatit si le-a spus ca este o rusine faptul ca nu stiu sa se descurce în bucatarie, iar acum concurentul surprinde cu un alt gest .

Catalin a postat pe pagina unui site de socializare o imagine în care fumeaza o tigara ce pare a fi un joint. Imaginea a fost însotita si de un mesaj."Am halucinatii cu balene, visez ketamina multa, doua cisterne/Pe strazile astea…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa. Cristina și Alex au aniversat doua luni de relație. Cum au sarbatorit indragostiții: ”Ne simțim foarte bine” / VIDEO

22:15, 05.04.2024 - Cristina și Alex au aniversat doua luni de relație și sunt cei mai fericiți. Aceștia se bucura de fiecare moment impreuna, iar pentru a marca ziua speciala, și-au facut o promisiune importanta. Concurentul a surprins-o pe iubita lui și i-a facut o surpriza.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce au discutat Maria și Ștefan despre Adriana, concurenta noua din casa. Concurentul ar fi avut o relație cu aceasta in trecut: „Eram...” / VIDEO

21:05, 19.03.2024 - Maria a vrut sa afle cat mai multe detalii despre trecutul lui Ștefan, așa ca l-a luat pe acesta la intrebari despre Adriana, noua concurenta din casa alaturi de care, in trecut, baiatul ar fi trait o frumoasa poveste de dragoste.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia s-a reorientat, dupa ce Albert i-a spus ca o vede doar ca o prietena. L-a ales pe Valentin pentru date. Cum vede concurentul intreaga situație

20:40, 14.02.2024 - Dupa ce aproape o luna și-a concentrat atenția asupra lui Albert, cu care a și ieșit, Antonia s-a reorientat. Concurenta s-a apropiat de Valentin, cu care este impreuna incepand de astazi, fiind al treilea cuplu din casa Mireasa.

Mireasa - Capriciile iubirii. De ce nu a renunțat Antonia la Albert din prima. Concurentul i-a spus ca o vede doar ca pe o prietena: „Am stat mult timp doar noi doi”

20:10, 14.02.2024 - Antonio spune ca a fost atrasa din prima de Albert și ca și-a dorit sa il cunoasca mai bine, dar concurentul parea ca nu este prea incantat. Ieri, tanarul a declarat ca o vede doar ca pe o simpla prietena și ca nu ia in calcul varianta de a forma un cuplu.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.

Cristina Vasiu, pregatiri intense pentru nunta cea mare! Cum va arata rochia de mireasa a cantareței și de ce nu va respecta tradiții

11:25, 22.01.2024 - Cristina Vasiu și Catalin, soțul ei, se pregatesc pentru nunta cea mare. Dupa ce in luna septembrie a anului trecut au facut cununia civila, peste doar puțin timp cei doi urmeaza sa faca și cununia religioasa și petrecerea. In exclusivitate pentru Spynews.ro, artista ne ofera detalii despre cum va arata…


Ce parere ai despre aceasta stire?