Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălin Botezatu, la un pas de alt infarct: "Medicii m-au avertizat"

Publicat:

sustine ca medicii care l-au operat la inima l-au avertizat sa nu stea la plaja, pentru ca risca sa faca un al doilea infarct. Designerul a spus ca pana in prezent a evitat soarele, dar cu toate astea admite ca nu are grija cum ar trebui de sanatatea lui, pentru ca si-a intarziat controlul pe care trebuia sa-l faca la o luna dupa operatie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce nu iși poate pierde Catalin Botezatu mințile intr-o relație! Designerul face declarații despre viața amoroasa / VIDEO

22:51, 21.03.2024 - Catalin Botezatu ne explica de ce nu iși poate pierde mințile intr-o relație. Designerul face declarații exclusive despre viața amoroasa, dar vorbește și despre verticalitate și ne povestește cum "starpește" fluturașii din stomac.

Tragedie pe o șosea din Suceava: șoferul unui TIR a facut infarct la volan - FOTO

06:51, 19.03.2024 - Barbatului i s-a facut rau la volan, moment in care a pierdut controlul vehiculului, iar mastodontul a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de un mal de pamant. La fața locului s-au deplasat de urgența pompierii cu o autospeciala de descarcerare, dar și o ambulanța. Medicii i-au efectuat victimei manevre…

Xtra Night Show. Catalin Botezatu, despre sacrificiile facute de dragul carierei. Ce dezvaluiri a facut designerul: "Tot ce vedeți ..." / VIDEO

22:55, 14.03.2024 - Catalin Botezatu nu are nevoie de prea multe prezentari. Se bucura de o cariera de mare succes in lumea modei, și a reușit sa iși transforme pasiunea intr-un adevarat business internațional. Invitat in platoul Xtra Night Show, creatorul de moda a vorbit despre sacrificiile facute de dragul carierei.

Xtra Night Show. Rebeca Onoriu sare in apararea pilotului de curse in procesul cu soția sa, Isabela. Daniel Onoriu ar fi afectat de tramentul administrat: ”Medicii ne-au avertizat”

10:40, 08.03.2024 - Scandalul dintre Daniel Onoriu și inca soția sa, Isabela, este departe de a se termina. Cei doi și-au deschis mai multe procese și se lupta in instanța. Rebeca Onoriu sare in apararea fostului pilot de curse și afirma ca are o condiție medicala precara, astfel ca acțiunile sale pot fi ințelese.

Un batran de 80 ani a facut infarct la volan

15:40, 21.02.2024 - Un batran de 80 ani a murit, miercuri, in timp ce conducea un autoturism pe o strada din municipiul Piatra-Neamt. Mașina scapata de sub control a ieșit de pe carosabil. La sosirea primelor echipaje de interventie s-a constatat ca in autoturismul aflat pe spatiul verde era doar conducatorul auto, celelalte…

Chinurile din care a trecut femeia din Slobozia, pe care medicii au trimis-o acasa din spital cu tratament pentru raceala, deși facuse infarct. Soțul ei: ”Zicea nu mai...”

09:50, 09.02.2024 - Un caz revoltator din Slobozia a starnit multe reacții controversate. O femeie care a facut infarct a fost externata de medici, dupa ce i s-a spus ca trebuie sa ia un tratament pentru raceala. Femeia a trecut prin chinuri groaznice, iar soțul ei a facut declarații ingrozitoare!

Reacția lui Alexandru Rafila, dupa ce o femeie care a facut infarct a fost trimisa acasa din spital. Medicii i-au recomandat sa ia nurofen: ”Am auzit...”

12:56, 01.02.2024 - Un caz șocant a ajuns in atenția tuturor. O femeie care a ajuns la spital, dupa ce a facut infarct, a fost trimisa acasa de medici și i s-a recomandat sa se trateze singura cu un nurofen, deși se afla intr-un pericol uriaș. Iata ce reacție a avut Alexandru Rafila, dupa ce i s-a amintit de acest incident.

Avertismentul medicilor despre o „bomba cu ceas“, boala de care sufera tot mai mulți romani

06:16, 29.01.2024 - Medicii trag un semnal de alarma cu privire la o boala de care sufera tot mai mulți romani, strans legata de stilul de viața sedentar. Este vorba de Sindromul Metabolic (SM), considerat dintre cele mai importante cauze a bolilor cardiovasculare.


Ce parere ai despre aceasta stire?