Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălin Botezatu este ÎN DOLIU! Mesajul care i-a SPERIAT pe FANI: „Când cineva moare, sufletul său continuă să existe...”

Publicat:

Celebrul designer trece prin momente ingrozitoare. O persoana apropiata lui a murit, iar acest lucru l-a determinat sa scrie pe o rețea de socializare un mesaj care i-a infiorat pe fanii sai.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea sportului. Celebrul luptator de sumo Akebono a murit la 54 de ani

22:55, 11.04.2024 - Akebono, primul luptator de sumo strain care a obtinut titlul „yokozuna”, acordat celui mai mare luptator in acest sport traditional japonez, a decedat din cauza unei insuficiente cardiace, la varsta de 54 de ani. Anunțul a fost facut de Fortele armate ale Statelor Unite din Japonia. Nascut in Hawaii,…

Doliu in lumea sportului mondial. A murit celebrul O.J. Simpson la 76 de ani

20:10, 11.04.2024 - Doliu imens in lumea sportului mondial! Orenthal James Simpson, cunoscut drept OJ Simpson, a murit la varsta de 76 de ani. El a fost unul dintre cei mai importanți running backs din istoria fotbalului american. Care a fost cauza decesului? O.J. Simpson a murit la varsta de 76 de ani O.J. Simpson, fostul…

Doliu in lumea filmului internațional! A murit actorul Adrian Schiller: „Mult prea devreme...”

12:21, 05.04.2024 - Este zi de doliu in lumea filmului internațional! A murit Adrian Schiller! Celebrul actor s-a stins din viața la varsta de 60 de ani. El a lasat un gol imens in inimile celor care l-au cunoscut.

Arnold Schwarzenegger, gata de revenirea la filmari dupa ce i s-a montat un stimulator cardiac

21:30, 29.03.2024 - Celebrul actor Arnold Schwarzenegger este aproape de revenirea la filmari dupa ce i s-a montat un stimulator cardiac. Intervenția a avut loc saptamana trecuta. Mesajul privind revenirea la filmari a fost transmis chiar de actor.

Maluma a devenit tata. Prima fotografie cu copilul!

10:31, 12.03.2024 - Maluma a devenit tata. Prima fotografie cu copilul! Intr-o postare facuta pe rețelele sociale, Maluma a impartașit primele fotografii cu bebelușul sau. Postarea a strans rapid peste patru milioane de aprecieri și aproape cincizeci de mii de comentarii. Celebrul artist o descrie pe cea mica drept „dragostea…

Mesajul șefului PNL Cluj pentru „razvratitul” Sabin Sarmaș: „A incetat sa mai existe pentru mine”

18:15, 28.02.2024 - Liderul liberalilor clujeni susține ca decizia de candidatura a deputatului Sabin Sarmaș la primaria Cluj-Napoca a venit ca o surpriza deoarece nu și-a exprimat niciodata nemulțumirea fața de partid.

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.

Bia Khalifa, in doliu! Mesajul trist transmis de blondina: „Suntem toți indurerați...” / FOTO

14:40, 28.01.2024 - Bia Khalifa este in doliu! Vedeta trece printr-o perioada destul de grea și asta pentru ca a pierdut o persoana draga ei. Iata ce mesaj trist a transmis blondina prin intermediul rețelelor de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?