Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lora a transmis un mesaj emotionat, dupa ce a aflat ca este grav bolnava! “Simt ca nimic nu e intamplator!”

Publicat:

In urma cu ceva timp, Lora era cea care ne transmitea tuturor, prin intermediul unei melodii, sa tinem capul sus, iata ca acum este randul nostru sa-i fim alaturi. Cantareata a aflat ca are o problema grava de sanatate, dar este dispusa sa lupte si s-a lasat pe mana medicilor. Si pentru ca stie ca [...] Lora a transmis un mesaj emotionat, dupa ce a aflat ca este grav bolnava! “Simt ca nimic nu e intamplator!”

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Bogdan de la Ploiești, ironie la adresa lui Tzanca Uraganu. Ce mesaj i-a transmis colegului de breasla: ”Demonstreaza ce om bun este...”

23:40, 05.04.2024 - Bogdan de la Ploiești a facut mai multe glume pe seama colegului sau de breasla, Tzanca Uraganu. Cel din urma urmeaza sa lanseze o noua piiesa, iar unul dintre articolele de imbracaminte pe care l-a purtat, l-a facut pe manelist sa reacționeze, in mod ironic, pe rețelele de socializare.

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel dupa ce a caștigat Power Couple Romania alaturi de Sorin Gonțea. Postarea a emoționat fanii

11:20, 14.03.2024 - Daiana Anghel a transmis un mesaj emoționant in mediul online, dupa ce a caștigat Power Couple Romania alaturi de Sorin Gonțea in Finala de pe 13 martie 2024. Concurenta și-a luat fanii prin surprindere cu o postare copleșitoare.

Procesul 2 Mai: Sebastian Olariu ar fi implinit maine, 22 de ani. Ce mesaj a transmis prietenul sau (VIDEO)

10:26, 14.03.2024 - La Judecatoria Mangalia a avut loc astazi, 14 martie 2024 al doilea termen de judecata in dosarul in care Pascu Matei Vlad, din Bucuresti, a fost trimis in judecata pentru accidentul de la 2 Mai, judetul Constanta, soldat cu decesul a doi tineri si ranirea altor trei La iesirea din sala de judecata,…

Ce se intampla intre Claudia Florescu de la Insula Iubirii și ispita Vlad Ghermanescu? Ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului / FOTO

16:35, 23.02.2024 - Claudia Florescu de la Insula Iubirii a ridicat semne de intrebare in randul urmaritorilor sai de pe rețelele sociale, in urma cu puțin timp, dupa ce a postat o fotografie alaturi de ispita Vlad Ghermanescu? Iata ce se intampla intre ce doi și ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului!

Ce mesaj a transmis Roxana Blenche dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Ea și soțul ei au parasit competiția

13:10, 22.02.2024 - Roxana Blenche a transmis un mesaj emoționant dupa eliminarea de la Power Couple Romania. In ediția de pe 21 februarie 2024, ea și soțul ei, Catalin Bucur, au parasit emisiunea in urma voturilor primite din partea celorlalte cupluri.

Artistul international care i-a facut o surpriza Andrei chiar la concertul lui. A emotionat-o profund pe romanca: „Este o onoare ca esti aici”

10:41, 12.02.2024 - Un artist internațional care a avut concert la Sala Palatului din București, in perioada 8-9 februarie 2024, s-a bucurat de prezența Andrei la eveniment. Cantareața a avut parte de o surpriza uimitoare, chiar de pe scena. Nu se aștepta la așa ceva: „Este o onoare ca esti aici”. Foto Andra, prezenta…

Radu Valcan, declarație de dragoste pentru Adela Popescu. Ce mesaj a transmis prezentatorul pe rețelele de socializare: “Imi vine sa… / FOTO

17:40, 11.02.2024 - Adela Popescu și Radu Valcan au o relație frumoasa de peste 13 ani și se bucura de fiecare moment impreuna. Cu toate ca au trecut anii, aceștia nu au uitat cat de importanta este pasiunea pentru ei, astfel ca prezentatorul a surprins-o pe actrița cu o declarație de dragoste, facuta chiar pe rețelele…


Ce parere ai despre aceasta stire?