Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălin, afaceristul din Arad mort la o zi după ce a împlinit 38 de ani, a fost înmormântat. "Câte lacrimi au curs"

Publicat:

, tanarul afacerist din Arad, care a murit la o zi dupa ce a implinit 38 de ani, a fost inmormantat marti. Familia si toti cei dragi l-au condus pe  pe ultimul drum.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imaginile durerii de la inmormantarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, in lacrimi in timpul slujbei / VIDEO

14:20, 19.04.2024 - Clipe sfașietoare in Iași. Costel Corduneanu a fost condus pe ultimul drum și inmormantat la cimitirul Eternitatea. Familia lui traiește cele mai grele momente, cand este nevoita sa iși ia ramas bun de la unul dintre cei mai importanți membri. Imaginile sunt de-an dreptul dureroase!

Noi informații in cazul Mirelei, femeia ucisa de afaceristul turc. Ce a facut femeia in ultimele ore din viața: "Inainte sa plece de acasa..." 

09:40, 17.04.2024 - Noi informații in cazul femeii ucise de afaceristul turc. Ce a facut victima in ultimele ore din viața. Familia tinerei a vorbit despre relația pe care aceasta o avea cu cel care i-a devenit calau. 

Știrile Antena Stars. Prietenii lui Sebi Olariu, tanarul ucis de Vlad Pascu, cu ochii in lacrimi la protest. Cei care l-au cunoscut cer dreptate: ”Era cel mai bun...” / VIDEO

14:56, 15.04.2024 - Familia și prietenii lui Sebi Olariu, tanarul ucis de Vlad Pascu in 2 Mai, au organizat un protest in Piața Victoriei, pentru a cere dreptate pentru victimele omorate de șoferul drogat, in 2 Mai. Prietenii lui au facut declarații cu ochii in lacrimi despre cat de revoltați sunt de tot ceea se intampla.

Lacrimi și durere la inmormantarea tanarului asistent medical. Mesaj emoționant al primarului din Voinești: ,,Familia ta și comunitatea locala iți vor fi veșnic recunoscatoare”

17:45, 03.04.2024 - Robert, tanarul asistent medical din Voinești,  decedat fulgerator week-end-ul trecut, a fost condus, miercuri, pe ultimul drum la cimitirul din localitatea sa natala. Lacrimi și vorbe de dor au fost in ochii și pe buzele sutelor de oameni care au luat parte la slujba de inmormantare. Primarul comunei…

Momente grele pentru mama lui Gabi Stangau. S-au implinit șase saptamani de la moartea violonistului, dar și șase ani de cand și-a pierdut soțul: „Cui m-ați lasat...” / FOTO

21:45, 28.03.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite. Au trecut șase saptamani de cand violonistul a murit, in urma accidentului de ATV. De curand, s-au implinit și șase ani de cand tatal lui s-a stins din viața. Mama lui Gabi Stangau este copleșita de durere.

Un barbat cu handicap locomotor a cazut de la etajul 7. Familia spune ca a fost un accident, dupa ce s-ar fi aplecat pe fereastra

09:35, 04.03.2024 - Un barbat cu handicap locomotor din Arad a decedat, luni dimineata, dupa ce a cazut de la etajul 7 al locuintei sale, familia considerand ca a fost un accident, pentru ca victima s-ar fi aplecat prea mult peste pervazul ferestrei.

Zi de sarbatoare in familia Danei Rogoz. Fiul ei și al lui Radu Dragomir a implinit zece ani. Imaginea emoționanta postata alaturi de Vlad / FOTO

09:35, 01.03.2024 - Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, sunt impreuna de mai bine de 20 de ani impreuna și au doi copii impreuna, pe Vlad și Lia. Astazi este zi de sarbatoare in familia actriței, asta pentru ca fiul lor a implinit zece ani.

Aleksei Navalnii va fi inmormantat vineri

13:46, 28.02.2024 - Aleksei Navalnii, liderul opoziției din Rusia, ucis in lagar acum aproape doua saptamani, va fi inmormantat vineri, a anunțat purtatoarea cuvant a acestuia, Kira Iarmiș. Intr-un mesaj pe Twitter, Iarmiș a anunțat ca Navalnii va fi inmormantat in Cimitirul Borisov din cartierul moscovit Marino. „Slujba…


Ce parere ai despre aceasta stire?