Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât de nepotrivită este, cu adevărat, pâinea în alimentaţie. Nutriţionist: „Glucoza e «combustibil» în organism»

Publicat:

Painea ingrasa” sau „painea contine substante care baloneaza” sunt principalele idei raspandite despre acest aliment.    In jurul painii s-au creat nenumarate discutii despre rolul in alimentatie si importanta pe care o are in organism.   Totusi, unii specialisti recomanda consumul moderat de paine, daca dorim sa avem un ritm de viata cu adevarat sanatos.    Potrivit acestor teorii, painea nu este cel mai rau aliment din bucatarie, ci din contra ajuta foarte mult organismul. Mai mult, este responsabil pentru cresterea bunei dispozitii, iar fibrele pe care le contine protejeaza…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diferența intre pierderea in greutate și eliminarea grasimii. Specialiștii atrag atenția asupra unui fenomen

03:35, 21.04.2024 - Diferența intre pierderea in greutate și eliminarea grasimii. Specialiștii atrag atenția asupra unui fenomenExperții au dezvaluit care e diferența intre pierderea in greutate și eliminarea grasimii și ce e important sa știi daca vrei sa-ți imbunatașești forma corpului.Vezi și: Medicul nutriționist…

Ce contine branza de post, de fapt. Mihaela Bilic: Are 10 ingrediente! Sorbatatul de potasiu – cel mai periculos

16:15, 20.03.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic, despre branza vegetala. Specialista spune ca obiceiul de a inlocui produsul derivat din lactate cu alternativa vegetala este o greșeala. Are in compoziția sa 10 ingrediente, dintre care sorbatatul de potasiu este cel mai periculos. E orice, numai sanatos nu, a concluzionat…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Cat de sanatoasa este, de fapt, painea integrala. Puțini știu ce ingrediente conține

21:00, 03.03.2024 - Painea integrala a inceput sa fie din ce in ce mai consumata in Romania. Se gasește in toate supermarketurile și are un preț accesibil. Insa, puțini sunt cei care știu din ce ingrediente este facuta. Iata cat de sanatoasa este.

Diana Sosoaca: ”SPP mi-a spus ca am primit un plic suspect. Contine niste granule sau niste prafuri care ar putea afecta sanatatea mea”

15:40, 27.02.2024 - Senatoarea Diana Iovanovici - Sosoaca a declarat, marti, dupa ce cu o zi in urma a fost informata de SPP ca a primit un plic "suspect", ca nu s-a mai confruntat vreodata cu aceasta situatie si ca ar fi vorba de "o razbunare a sistemului pe care il ataca de patru ani", informeaza Agerpres.Senatoarea…

Este sau nu corect sa mancam cartofi prajiti alaturi de friptura sau gratar? Mihaela Bilic spulbera mitul: „Este diferit”

14:30, 21.02.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic a spulberat miturile consumului de cartofi prajiți alaturi de o bucata de carne. Acest fel de mancare este adorat de romani, dar cat este de sanatos sa consumam friptura la gratar cu cartofi prajiți? Este bine sau nu sa consumam cartofi prajiti cu friptura? Mihaela…

Medicul nutriționist Mihaela Bilic dezvaluie cata paine putem manca zilnic fara sa ne ingrașam

22:50, 19.02.2024 -   Dr. Mihaela Bilic,  medic primar diabet, nutriție și boli metabolice, extrem de apreciata pentru sfaturile pe care le ofera pentru o viața sanatoasa, a clarificat cat de daunatoare este painea și cat de multa poți manca fara sa te ingrași.„Painea n-o consider deloc ca fiind inamicul public numarul…

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvaluit care este cel mai nociv aliment pentru piele: ,,Toate procesele de imbatranire se accentueaza”

11:51, 27.01.2024 - Un aliment comun, pe care toți romanii il au in bucatarie cauzeaza imbatranirea prematura a pielii, dezvaluie medicul nutriționist Mihaela Bilic.Este vorba de banalul zahar, produs care se ascunde in extrem de multe preparate. “E unul singur și este dușmanul tinereții și al pielii, anume zaharul.…


Ce parere ai despre aceasta stire?