Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE SEZONUL 4 este Cristian Andrei Olteanu. Primul mesaj pe Facebook după finală

Publicat:

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE, 28 NOIEMBRIE 2017. Marți, al patrulea sezon "Chefi la cutite" și-a desemnat caștigatorul in persoana lui Andrei Olteanu, un tanar bucatar de doar 26 de ani, care a facut parte din echipa lui Sorin Bontea.

"Andrei, caștigatorul sezonului 4 Chefi la cutite! Al meu!", a scris Chef Bontea pe Facebook, alaturi de o fotografie semnificativa.

S-a luptat cu doi concurenți de-ai lui Florin Dumitrescu, Mihai Necula și Silvian Haraiala. Pentru a doua oara in patru sezoane, Catalin Scarlatescu nu a avut niciun elev in ultimul act al competiției.

Nervii au…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Cine dintre cei patru jurați nu va avea echipa in sezonul 13. Concurenții au fost șocați de veste: ”Un moment nefericit” / VIDEO

23:30, 17.04.2024 - Veste incredibila la Chefi la cuțite! Unul dintre jurați a aflat ca nu va avea echipa in sezonul 13 și un concurent iși va pierde cuțitul de aur. Ultimul anunț al Irinei Fodor i-a șocat pe concurenți, caci nu se așteptau la acest lucru. Iata noile reguli și ce se va intampla cu cuțitul sau de aur.

Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Alina Fintineanu i-a surprins pe jurați cu dezvaluirile sale. Cat a platit la școala de patiser

21:35, 10.04.2024 - Alina Fintineanu i-a surprins pe jurați cu dezvaluirile facute, in ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, de la Antena 1. Concurenta a renunțat la stomatologie pentru a deveni patiser.

Chef Richard Abou Zaki a caștigat amuleta in ediția de ieri seara Chefi la cuțite

14:40, 04.04.2024 - Ieri seara, jurații s-au confruntat cu o provocare pentru amuleta care i-a incurajat sa riște: au avut de pregatit cel mai cremos risotto, dar alegerea ingredientelor secundare a cantarit mult la degustarea facuta de Nea Marin.

Moment genial la Chefi la Cuțite. A primit ‘cuțitul de aur’: ‘Vreau sa caștigi concursul’

08:40, 02.04.2024 - Chefi la Cuțite a revenit pe micile ecran cu același concept, dar cu noi chefi. Primul cuțit de aur a fost oferit lui Mario Madalin Dumitru, care i-a impresionat pe jurați atat cu preparatul sau, cat și cu povestea. Mario Madalin Dumitru a primit cuțitul de aur In varsta de 31 de ani, Mario este […]…

Ce familie frumoasa are chef Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite. Cum arata soția acestuia, Alina

15:40, 22.03.2024 - Chef Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite sezonul 13, se mandrește cu o familie minunata. Acesta traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Alina, femeia care i-a daruit doi baieți.

Cea mai cunoscuta sosie a lui Marilyn Monroe, care joaca in filme la Hollywood, vine sa-i cucereasca pe jurații Chefi la cuțite

13:45, 16.03.2024 - Mai sunt doua zile pana la premiera maraton a noului sezon Chefi la cuțite! Cel mai apreciat cooking show din Romania ii aduce in rolurile de jurați pe Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner, cei patru ași ai gastronomiei inaugurand urmatorul capitol…

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Cum arata Rikito Watanabe cand avea șase ani. Imaginea induioșatoare postata de fostul concurent Chefi la cuțite

15:35, 14.02.2024 - Rikito Watanabe și-a luat urmaritorii prin surprindere și a postat o fotografie cu el de pe vremea cand avea șase ani. Imaginea a starnit un val de reacții in mediul online. Iata cum arata simpaticul japonez in copilarie!


Ce parere ai despre aceasta stire?