Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cassandra de la „Mireasă pentru fiul meu” va fi mămică! Dintr-o năstrușnică, fosta concurentă s-a transformat într-o femeie responsabilă

Publicat:

Fanii de la „Mireasa pentru fiul meu” au ramas uimiți atunci cand au vazut-o pe nastrușnica Cassandrafosta concurenta de la „Mireasa pentru fiul meu”, cu burtica. Bruneta și iubitul ei așteapta un bebeluș, care va veni pe lume in cateva luni.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de mult s-a schimbat Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul. Cum arata acum tanara mamica

13:35, 05.04.2024 - Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul, a trecut printr-o schimbare radicala la aproximativ trei ani de cand a aparut pe micile ecrane ale publicului. Este o femeie implinita și fericita cu o familie minunata.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Ce nume vor sa ii puna Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, celui de-al doilea copil. Fosta concurenta va naște in luna iulie

09:06, 20.02.2024 - Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, sunt mai fericiți ca niciodata de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara. Foștii concurenți vor avea un baiat și s-au gandit și la ce nume și-ar dori sa poarte micuțul.

Care este starea de sanatate a lui Madi, fosta concurenta de la Mireasa, sezonul 8. Ce a postat tanara pe internet, dupa ce Sergiu a avut o reacție acida in mediul online / FOTO

17:05, 22.01.2024 - Dupa reacția pe care a avut-o Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, Madi, partenera acestuia, a facut lumina și le-a prezentat fanilor sai situația cu care se confrunta. Iata cum se simte tanara acum, dupa ce in urma cu cateva zile a ajuns de urgența la spital!

Cum se ințeleg Daria și Adrian de la Mireasa, sezonul 8. Ce spune fosta concurenta despre mama iubitului ei: „Sa ma intrebați pe mine” / VIDEO

19:56, 20.01.2024 - Daria și Adrian de la Mireasa, sezonul 8, sunt doi dintre cei mai controversați foști concurenți. In urma cu puțin timp, chiar tanara a vorbit despre cum se ințelege cu mama iubitul ei, dupa parasirea competiției de la Antena 1. Iata ce declarații a facut Daria!


Ce parere ai despre aceasta stire?