Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carnea pe care o vom consuma peste 20 de ani nu va proveni de la animale, ci de la...

Publicat:

Cea mai mare parte din carnea pe care oamenii o vor consuma în 2040 nu va proveni de la animalele sacrificate, potrivit unui raport care arata ca 60% din aceasta va fi produsa fie în laborator, fie va fi înlocuita cu produse vegetale care arata și

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Carnea artificiala caștiga teren. Carnații creați in laborator vor ieși pe piața intr-o țara din Europa

22:20, 18.04.2024 - Constituiti din 28% grasime de porc, imbogațita cu mazare texturata, naut, soia și proteine de grau, noii carnati produsi de Meatable ar putea potoli foamea si ar salva animalele de la sacrificare, informeaza The Guardian.

Sfaturi utile pentru a scapa de mirosul corporal neplacut. Problema care nu le da pace multor romani

23:45, 08.04.2024 - Consulta un medicPrimul și cel mai important pas in abordarea mirosului corporal este consultul medical. Anumite afecțiuni, cum ar fi infecțiile bacteriene, pot fi cauza acestui simptom. Identificarea și tratarea cauzei de baza este esențiala pentru a rezolva problema in mod eficient.Ajustari in alimentațieAlimentația…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

Dorel Vișan, oripilat de afacerea secolului: ”N-aș manca!”. Nutriționiștii romani trag un semnal de alarma EXCLUSIV

11:30, 23.03.2024 - Carnea artificiala sau printata 3D, care inițial era privita ca o mare curiozitate, caștiga teren. Pare sa fie soluția salvatoare in rezolvarea problemei alimentației globale. Este insa și sanatoasa? Codruța Pantelimon, specialist in nutriție, face dezvaluiri, exclusiv pentru Playtech Știri. Veștile…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Cele 10 alimente pe care sa nu le mananci niciodata, potrivit unui medic. Romanii le consuma foarte des

08:55, 11.02.2024 - In lumea plina de opțiuni alimentare diverse, unele alimente ar putea parea inofensive sau chiar sa fie promovate ca fiind sanatoase, dar ascund in spatele lor potențiale riscuri pentru sanatatea noastra. Un medic celebru a facut o lista cu alimente care ar trebui sa lipseasca din viața noastra. Alimente…

5 semne ca mananci prea multe proteine. Cum iți afecteaza asta organismul

12:25, 06.02.2024 - Proteinele sunt esențiale pentru organism, deoarece ajuta la formarea și repararea țesuturilor și celulelor din organism, susțin echilibrul hormonal, ofera energie, neutralizeaza bacteriile și virusurile. Doza zilnica recomandata de proteine Aceste recomandari sunt pentru persoanele care desfașoara…

Cate ore rezista carnea de vita tocata in frigider. Atenție la acest detaliu cand o vei consuma

20:00, 05.02.2024 - Este foarte important sa ținem cont de siguranța alimentara și sa respectam regulile in vigoare. Alimentele alterate pot duce la probleme grave de sanatate, motiv pentru care ar trebui sa evitam sa se strice mancarea. La fel trebuie sa facem și cu carnea tocata de vita, care nu poate fi ținuta la rece…

Cuvinte cheie:

carnea consuma proveni

Ce parere ai despre aceasta stire?