Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carnagiu pe sosea: 33 de morti si 22 de raniti. Un camion si un autobuz s-au ciocnit

Publicat:

O coliziune între un camion și un autobuz a provocat decesul a 33 de persoane și ranirea altor 22 în noaptea de vineri spre sâmbata la circa 400 de kilometri sud de capitala Algeriei.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Camion incarcat cu piatra, rasturnat in Galați. Doi raniți grav, luați cu elicopterul SMURD VIDEO

13:40, 12.04.2024 - Un accident grav s-a petrecut pe o șosea din județul Galați. Un camion incarcat cu piatra s-a rasturnat pe o șosea. Doua persoane, un tanar și o tanara, au fost duși la spital cu elicopterul SMURD.

Carnagiu la un raliu, in Ungaria. Cel putin patru morti si mai multi raniti, dupa ce o mașina a ieșit in decor

18:01, 24.03.2024 - Patru oameni au murit si alti sapte au fost raniti duminica in Ungaria dupa ce un vehicul care participa la un raliu a iesit de pe traseu si a intrat in spectatori, au anuntat autoritatile, transmite AFP.Accidentul s-a produs intre orasele Labatlan si Bajot din regiunea Komarom Esztergom (nord).Motivele…

Un camion a intrat intr-un baraj de poliție, in Spania: sunt 6 morți și 3 raniți

14:10, 19.03.2024 - Șase oameni, printre care doi membri al Garzii Civile, au murit marți, in apropiere de Sevilla, dupa ce un camion a intrat intr-un baraj de poliție, a anuntat guvernul regiunii Andaluzia, care a vorbit despre un accident.

Tragedie pe DN11: 5 raniți, dintre care 2 morți, in urma unui accident cumplit

12:46, 03.03.2024 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Romane anunța ca circulația rutiera a fost reluata pe DN 11, in localitatea Targu Secuiesc, județul Covasna, dupa ce a fost temporar blocata in urma unei coliziuni frontale intre doua autoturisme. Evenimentul tragic s-a soldat cu 5 victime, dintre…

Impact dezastruos in Florești, Cuj. Trei adulți și un copil, raniți dupa ce doua mașini și un autobuz s-au facut praf pe șosea

03:00, 22.02.2024 - Accident grav pe o șosea din Floresti, jduetul Cluj. Trei adulți și un copil au fost raniți, dupa ce doua mașini și un autobuz s-au izbit violent. Amblele mașini au fost complet distruse in urma impactului puternic.  Articolul Impact dezastruos in Florești, Cuj. Trei adulți și un copil, raniți dupa…

Accident devastator in Mexic, intre un autobuz și un camion de marfuri. 19 morți și 22 de raniți VIDEO

08:55, 31.01.2024 - O coliziune frontala devastatoare, intre un autobuz și un camion de marfuri, a dus la decesul a 19 oameni, alți 22 fiind raniți. Tragicul eveniment a avut loc in statul nord-vestic al Mexicului, intr-o zona turistica frecventata de canadieni și americani.

Accident grav in Timiș. Un camion și un autobuz s-au ciocnit. Planul roșu de intervenție a fost activat

15:05, 23.01.2024 - Un accident grav s-a produs, in urma cu puțin timp, in Timiș. Un autobuz și un camion s=au cioncit, iar mai mulți pasageri au fost puși in pericol in urma impactului. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, iar planul roșu a fost activat.

Accident cu 11 raniți in Timiș. Un camion a intrat intr-un autobuz. A fost activat Planul Rosu

15:01, 23.01.2024 - Un camion a intrat in plin intr-un autobuz plin cu pasageri, in județul Timiș. A fost activat Planul Roșu de intervenție și zeci de salvatori au ajuns la fața locului. Din primele informații sunt 11 raniți. Circuația pe DN69 este blocata.


Ce parere ai despre aceasta stire?