Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu mai e un secret! Carmen Minune a spus pe cine iubeste cel mai mult: "Universul meu"

Publicat:

a uitat de povestea tumultuoasa de amor cu Franco si acum traieste fericita în sânul familiei. Bruneta le-a dezvaluit prietenilor ei cine sunt persoanele pe care le iubeste cel mai mult si care pentru ea reprezinta întreg universul.

s-a transformat parca peste noapte dintr-o adolescenta îndragostita într-o femeie hotarâta, care stie ce-si doreste de la viata si pe cine vrea alaturi.

Dupa povestea de amor tumultuoasa pe care a trait-o cu Franco, bruneta a revenit în sânul familiei si a descoperit cât…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Palatul din București care ascunde un secret infiorator: Carol I a mers sa vada cu ochii lui minunea

22:45, 21.04.2024 - Povestea cladirii de patrimoniu asociate Elenei Kretzulescu este una incarcata de istorie și eleganța. Palatul, o emblema a opulenței și rafinamentului din trecut, era o marturie a gustului și statutului sau social.

Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul in comun: „Nu traim in Palatul de Cleștar”

16:50, 21.04.2024 - Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in transportul in comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.In weekend, Adelina Pestrițu a ales sa mearga cu metroul prin București și sa renunțe la mașinile…

Cu cine se iubește Simona Balaceanu, fosta finalista din sezonul 4 Burlacul. Cum arata barbatul care a cucerit-o pe bruneta

17:30, 11.04.2024 - Simona Balaceanu, fosta finalista din sezonul 4 Burlacul, și-a gasit sufletul pereche. Tanara și-a asumat relația cu barbatul care a cucerit-o, dupa eșecurile pe care le-a avut in dragoste. Iata cum arata Alin.

Silvestru „o toarna” pe Diana Șoșoaca. Cine sustine ca se afla in spatele ei. ”Este Diana Mondiala. A ras toata Romania de ea”

13:31, 29.03.2024 - Cu puțin timp inainte de startul campaniilor electorale, este mare razboi in sanul familiei Șoșoaca, iar totul a culminat cu anunțul ca Silvestru și Diana Șoșoaca divorțeaza, atat legal, cat și din partidul recent inființat. Ba mai mult, intr-o intervenție televizata recenta, Silvestru „o toarna” pe…

Doi minori au plonjat cu mașina familiei direct intr-un lac din Apuseni. Au ținut incidentul secret

16:36, 18.03.2024 - Doi adolescenți de 17, și respectiv 14 ani, s-au prabușit cu mașina intr-un lac din Roșia Montana. Minorii au reușit sa iasa la timp din mașina și s-au dus acasa, insa nu au anunțat incidentul la Poliție.

Xtra Night Show. Ce spune Vica Blochina despre situația sa amoroasa. Cu cine se iubește vedeta: ”Unele lucruri se țin secret”

08:35, 08.03.2024 - Vica Blochina a fost o perioada indelungata singura, iar fanii s-au intrebat cand va putea fi vazuta la brațul unui domn. Vedeta a oferit cateva detali importante cu privire la viața ei sentimentala. In prezent, traiește o frumoasa poveste de dragoste pe care o ține departe de ochii curișilor.

Ce a facut Iancu Sterp, chiar inainte de Survivor All Stars. Informațiile „s-au scurs” chiar din sanul familiei: „Ea a și sunat la PRO TV!” EXCLUSIV

16:45, 27.02.2024 - Intr-un interviu EXCLUSIV acordat Playtech Știri, Geta Sterp a dezvaluit ce a facut fiul ei Iancu Sterp, chiar inainte de a participa la emisiunea Survivor All Stars. Și pentru ca tanarul iși dorește din tot sufletul sa faca o figura frumoasa acolo, pregatirile nu au fost nici ele din cele mai ușoare.…

Anunțul facut de Adriana Bahmuțeanu dupa un an de casatorie cu George Restivan. „Imi doream o relație de cuplu frumoasa”

17:55, 16.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au casatorit in primavara anului trecut. Fosta prezentatoare TV are o casnicie așa cum și-a dorit și face declaratii emotionante despre relația cu partenerul ei.„In sfarșit am relația de cuplu pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. George este un tip cald și calm,…


Ce parere ai despre aceasta stire?