Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declaratii incredibile! Carmen Harra il da in judecata pe Petru Mircea: "Am vorbit cu Madalina Manole. Nu s-a sinucis!"

Publicat:

sustine ca regratata nu s-a sinucis. Desi au trecut aproape 3 ani de la moartea suspecta a cantaretei, scandalurile privind disparitia sa nu au contenit. Dupa ce parintii si sotul acesteia au tinut-o intr-o pleiada de acuze, acum, spune ca il va da in judecata pe , pentru ca ar fi numit-o impostoare.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orlando Zaharia, declarații emoționante despre boala cu care se confrunta fiul lui: „Nu a mancat ceva dulce in viața lui”. Juratul de la Chefi la cuțite a avut lacrimi in ochi cand a vorbit despre Andreas

09:21, 09.04.2024 - Orlando Zaharia și soția lui sunt impreuna de 20 de ani. Cei doi au un fiu, pe Andreas, care, peste cateva luni, va implini 18 ani. Juratul de la Chefi la cuțite are o relație speciala cu unicul copil, care s-a confruntat cu mari probleme in primii ani de viața. In prezent, Andreas a invațat sa traiasca…

Ce se intampla in procesul Nabei Salem! Femeia care a dat-o in judecata face declarații exclusive

23:45, 06.04.2024 - Ce se intampla in procesul Nabei Salem cu femeia care a dat-o in judecata pentru cadouri. Dosarul a avut un nou termen, iar Rubi, cea despre care Naba a spus ca i-a fost iubita, face declarații exclusive.

Primele declarații ale elevului injunghiat la o școala din București. Adolescentul a vorbit despre atacator: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn ..."

19:20, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, elevul de clasa a X-a care a fost injunghiat de un alt tanar in curtea unui liceu din Capitala, a facut primele declarații despre incident. Ce a declarat adolescentul in ziua in care a fost externat din spital.

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Xtra Night Show. Isabela Onoriu, primele declarații dupa ce a ieșit din sala de judecata. De ce s-a amanat, de fapt, procesul de divorț: "Vreau sa..." / VIDEO

22:45, 20.02.2024 - Astazi, pe 20 februarie, Daniel și Isabela Onoriu au stat, din nou, fața-n fața in sala de judecata. Cei doi s-au prezentat la Judecatoria Sector 4 pentru un nou termen in cadrul procesului de divorț intentat de Isabela Onoriu in urma cu mai bine de un an.

Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova, contesta controlul judiciar luat la cererea DNA

15:40, 05.02.2024 - Iulian Dumitrescu a contestat, la Tribunalul Bucuresti, masura controlului judiciar luata de procurorii DNA in ceea ce il priveste, au declarat pentru News.ro surse judiciare. Potrivit acestora, pana la ora transmiterii acestei stiri DNA nu a primit nicio informare oficiala din partea instantei de judecata…

Star Magazin. Oana Zavoranu, primele declarații dupa ce a ieșit din sala de judecata! Vedeta a fost acuzata de șantaj: „Nu am nicio speranța” / VIDEO

15:50, 29.01.2024 - Oana Zavoranu a avut astazi un nou proces. Vedeta a facut primele declarații, dupa ce a ieșit din sala de judecata. Bruneta a fost acuzata de șantaj. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?