Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Brumă, o maestră a dietelor! Vedeta a gătit, în direct, gustarea pe care o mănâncă seara!

Publicat:

  este o împatimita a stilului de viața sanatos, iar silueta sa arata impecabil, chiar daca a dat naștere unui copil în urma cu un an.

Așa ca vedeta experimenteaza tot felul de gustari bazate pe ingrediente 100% naturale, fructe, legume și semințe.

Vedeta a acceptat provocarea lui , aceea de a gati împreuna. Zis și facut! Carmen a propus o salata ușoara, simpla, potrivita pentru cina.

Ce conține și de ce o recomanda , vedeți mai sus!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV - 'Coșmarul' Mihai Morar revine la microfon pentru cursele de Formula 1. Vedeta ii ignora complet pe critici: Nu am timp sa ascult vocile!

16:15, 15.03.2024 - Vestea ca Mihai Morar va comenta meciurile de Formula 1 a starnit un val de nemulțumiri in randul suporterilor, iar dupa prima cursa transmisa, criticile au inceput sa curga in valuri. Vedeta de televiziune a absentat de la a doua etapa a Formulei 1, speculandu-se ca a fost pus pe liber de Antena…

Rețeta delicioasa de cheesecake pe care Carmen Bruma o prepara des. E foarte simplu de gatit

13:01, 03.03.2024 - Carmen Bruma are un stil de viața sanatos și echilibrat și reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat. Vedeta recunoaște ca este mare iubitoare de dulciuri. Rețeta delicioasa de cheesecake pe care iubita lui Mircea Badea o prepara des. E foarte simplu de gatit.

Gustarea pe care o mananca un medic cardiolog in fiecare zi. Mulți credeau ca e nociva, dar doctorul contrazice mitul

12:30, 15.02.2024 - Majoritatea dintre noi ne dorim sa fim sanatoși, iar asta implica, in mod clar, și o anume dieta. Dar, contrar a ceea ce se crede, exista o anume gustare care ne-ar putea ajuta in acest sens.

Știrile Antena Stars. Carmen Bruma, despre secretul unei siluete perfecte. Cum reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat: "Asta este cheia succesului..." / VIDEO

16:06, 12.02.2024 - Invitata in platoul Știrilor Antena Stars, Carmen Bruma a vorbit despre secretul unei siluete perfecte. Vedeta a spus care sunt pașii pe care ii urmeaza de ani buni și cum reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat.

„Mireasa. Direct din culise”, noua emisiune de la Antena Stars. Cine e Raluca Preda, prezentatoarea show-ului

13:30, 29.01.2024 - „Mireasa. Direct din culise” e noua emisiune de la Antena Stars care prezinta detalii din culisele show-ului matrimonial „Mireasa”, care e difuzat la Antena 1 și prezentat de Simona Gherghe. Incepand de astazi, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 13.30, telespectatorii Antena Stars au acces…


Ce parere ai despre aceasta stire?