Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Bruma a pozat in lenjerie intima pentru revista mireselor

Publicat:

a pozat in lenjerie intima pentru revista mireselor tinteste publicul viitoarelor mirese prin proiectele pe care le deruleaza. Anul trecut a pozat in rochie de mireasa pentru o publicatie dedicata femeilor care se pregatesc de nunta si a lansat un program de slabit care le ajuta pe acestea sa ajunga la silueta dorita inaintea marelui eveniment. Anul acesta, cu putin inaintea targului de nunti, impresioneaza publicul cu un nou pictorial. De aceasta data, mai indraznet. A renuntat la rochia de mireasa si a pozat in lenjerie intima. invata miresele…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Ce a votat publicul

15:15, 23.02.2024 - Timp de o saptamana, publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Cristi și Valentin. Simona Gherghe a anunțat in gala de pe 23 februarie 2024 rezultatul cursei de eliminare.

Unde au ajuns Ana și Daniel de la Mireasa. S-au pozat intr-un loc exclusivist pe care l-au numit „Acasa”

13:25, 02.02.2024 - Ana și Daniel de la Mireasa sezonul 8 au mers intr-un loc pe care fosta concurenta a emisiunii il numesc „Acasa”. Probabil ca mulți dintre fanii show-ului și-au dat seama ca este vorba despre Dubai.

Mireasa, sezon 6. Gabriela, apariție surpriza pentru susținatorii ei. Cum s-a pozat alaturi de micuțul Tudor Gabriel

23:05, 28.01.2024 - Gabriela a publicat o noua fotografie in care apare alaturi de fiul sau. Cei care au susținut-o in cadrul sezonului 6 Mireasa au fost incantați sa vada cat de mult a crescut Tudor Gabriel.


Ce parere ai despre aceasta stire?